Ως υπαίτιο της μαύρης σελίδας του Ολυμπιακού Βόλου κατηγορούν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, τον Αχιλλέα Μπέο. Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση «Δυστυχώς η μεγάλη προσπάθεια μας τις τελευταίες ημέρες, δεν κατάφερε να πείσει τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου να αγωνιστούν στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται μπροστά στην πιο ντροπιαστική σελίδα της ιστορίας του, αφού είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που δηλώνει αδυναμία να κατέβει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά αυτή η κατάσταση, είναι συνέπεια ενός σχεδίου για το οποίο όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο βασικόςΥΠΕΥΘΥΝΟΣ αλλά και ποιοι οι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. Καθοδηγητής και εκτελεστές.
Το κάστρο έπεσε από μέσα τελικά. Αυτό που δεν κατάφερε να κάνει ο Γερουλάνος, η ΕΠΟ και οι υπόλοιποι παράγοντες του ποδοσφαίρου, το κάνανε κάποιοι που υποτίθεται ήταν στην “οικογένεια” του Ολυμπιακού Βόλου.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Τέλος τα κάπου, κάπως, κάποτε.
Βασικός υπεύθυνος για την μαύρη αυτή σελίδα της ομάδας μας είναι ο Αχιλλέας Μπέος.
Αυτός είναι ο υποκινητής των «διοικητικών εγκλημάτων» της προηγούμενης διοίκησης που οδήγησαν στη σημερινή μαύρη σελίδα της ομάδας. Άλλωστε το παραδέχτηκε και ο ίδιος στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Το παραδέχτηκε και η προηγούμενη διοίκηση στο κείμενο που διάβασαν στην συνέντευξη παρωδία, όπου έγραφαν κατά λέξη «….βγήκαμε μπροστά και με την παρότρυνση του Δημάρχου…»

Επίσης υπάρχουν άπειρα δημοσιεύματα του τύπου που τόσο καιρό λένε πως ο Αχιλλέας Μπέος ήταν ο άνθρωπος που καθοδηγούσε τη διοίκηση – που πριν το βάλει στα πόδια και φύγει – φρόντισε να διαλύσει το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας. Αυτός είναι άλλωστε ο άνθρωπος που μοίραζε το μετοχολόγιο της ομάδας σε δημοσιογράφους τηλεοπτικής εκπομπής – πριν το βάλει και αυτός στα πόδια. Αλήθεια πως ένας «απλός φίλαθλος» έχει στην κατοχή του μετοχολόγιο της ομάδας, από τη στιγμή που υποτίθεται τότε δεν το ήξερε ακόμα κανείς ; Υπάρχουν βέβαια και πολλά άλλα επιβαρυντικά στοιχεία που γνωρίζουμε πολλοί από εμάς και που δείχνουν πως αυτός έκανε κουμάντο στην ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αχιλλέας Μπέος λοιπόν είναι ο υπαίτιος της καταστροφικής κατάστασης που βιώνει ο Ολυμπιακός Βόλου.Και εδώ θα μιλήσουμε και για τη δική μας ευθύνη. Και είναι η στιγμή να ζητήσουμε από τους εαυτούς μας πάνω από όλα ένα μεγάλο συγνώμη. Ένα συγνώμη, γιατί ανεχόμασταν τόσα χρόνια αυτόν τον άνθρωπο στον Ολυμπιακό Βόλου. Ένα μεγάλο συγνώμη γιατί ανεχτήκαμε να λέει δημόσια πως «… ντρέπεται που τον γέννησε η μάνα του σε αυτή τη πόλη»…και πως «…θα πάρει την ομάδα να φύγει και να την πάει σε άλλη πόλη γιατί δεν αξίζει ο Βόλος …». Ένα συγνώμη, που ανεχτήκαμε τις χυδαίες φραστικές επιθέσεις του επειδή διαφωνούσαμε με αποφάσεις της διοίκησης του, όπως για παράδειγμα η φυγή του Σάκη του Τσιώλη. Οφείλουμε ένα συγνώμη, που ανεχτήκαμε τους τραμπουκισμούς του έξω από τα γραφεία του Συνδέσμου των Austrian Boys όταν μας “επισκέφτηκε με τους φίλους του” μετά τον αγώνα με την Νίκη. Ναι, φταίμε, που ανεχτήκαμε να επεμβαίνει στα εσωτερικά της ομάδας μας ένας άνθρωπος που έχει τεράστιες ευθύνες για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν αγωνίστηκε για ένα χρόνο σε καμία επαγγελματική κατηγορία.

Όμως όλη αυτή η ανοχή που δείχναμε δεν ήταν αδυναμία. Ήταν απλά συμβιβασμοί γιατί θέλαμε το καλό της ομάδας μας. Αποδείχτηκε ότι κάναμε λάθος.

Αυτός ο άνθρωπος είναι η απόλυτη αυτοκαταστροφή, όπου μαζί του συμπαρασύρει στη καταστροφή και όλους γύρω του, που στην προκειμένη περίπτωση δυστυχώς είναι η ομάδα μας. Αυτός ο άνθρωπος είναι η επιτομή της ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ. Η όλη του ύπαρξη αναβλύζει ΚΑΚΙΑ και ΜΙΣΟΣ, ακόμα και για ανθρώπους που τον έχουν στηρίξει. Μπορούμε να αναφέρουμε άπειρα παραδείγματα υβριστικών επιθέσεων, άλλα γνωστά και άλλα όχι.

Για εμάς πλέον ο Αχιλλέας Μπέος – είναι ο καταστροφέας της ομάδας μας και μάλιστα για δεύτερη φορά! Είναι ένα πρόσωπο ανεπιθύμητο… και μιας και δεν έχει καμία δουλεία πλέον να κάνει στο Βόλο, θα επιθυμούσαμε πολύ να φύγει οριστικά από αυτή την πόλη.

Τεράστιες ευθύνες όμως εχουν και τα πρόσωπα που ανέλαβαν με την «προτροπή» του να ασκήσουν διοίκηση στην ΠΑΕ από το καλοκαίρι και μετά (Κούκιος, Πέγιος, Σκαφίδας, Ντενέζος, Θεοδώρου, Πράττος και Καφενταράκης) οδηγώντας την στην καταστροφή, με την εγκληματική τους απόφαση να λύσουν τα συμβόλαια των περισσότερων ποδοσφαιριστών και να αφήσουν πίσω τους στάχτες και καμένη γη.

Για εμάς πλέον αυτά τα πρόσωπα δεν έχουν καμία θέση στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου. Όσο για τα γνωστά παπαγαλάκια (υπεύθυνος τύπου Παναγιωτόπουλος), τα διάφορα γιουσουφάκια και τους γλείφτες εκπομπάρχες που τόσα χρόνια είχαν αναλάβει εργολαβικά να προωθούν τις θέσεις του, όλος ο κόσμος γνωρίζει πλέον το ρόλο τους. Ακόμα και το σάλιο μας θα πάει χαμένο αν τους φτύσουμε.

Ο Αχιλλέας Μπέος και οι παρατρεχάμενοι του είναι πλέον τελειωμένοι από τον Ολυμπιακό Βόλου. Όμως ο Ολυμπιακός Βόλου ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

Έρχονται δύσκολες μέρες, μήνες ίσως και χρόνια. Όμως ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρει το δρόμο του και θα αναστηθεί μέσα από τις στάχτες. Θα φροντίσουμε ΕΜΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. Με συντονισμένες δράσεις και ενέργειες θα δούμε το καλύτερο δυνατόν για την επόμενη μέρα.

Πρώτη κίνηση είναι ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕΛΗ στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου. Σε λίγες μέρες ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου θα πρέπει να έχει τουλάχιστον ΧΙΛΙΑ ΜΕΛΗ, που θα αποφασίσουν για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμπαραστάθηκαν και στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια των τελευταίων ημερών να σώσουμε την αξιοπρέπεια του συλλόγου.
Ας το καταλάβουν όλοι τους, φίλοι και εχθροί :
«ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ …ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ»

Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου να είναι σε ετοιμότητα. Ραντεβού σύντομα στους δρόμους της πόλης.

Η ζωή μας όλη είναι ένας αγώνας, είναι Βόλος, είναι Ολυμπιακός.

Γενική Συνέλευση μελών και φίλων των οργανωμένων του Ολυμπιακού Βόλου
Austrian Boys – ΣΦΟΒ – Athens Fans».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης