Νίκη, η οποία φέρει φαρδιά πλατιά την… υπογραφή του Νέρι Καστίγιο πέτυχε ο Άρης επί του Λεβαδειακού.

Οι «κίτρινοι» μολονότι βρέθηκαν να χάνουν με 1-0  (Σουμπίνιο 5’) από τους Βοιωτούς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με δύο τέρματα του Μεξικανού φορ (50’, 89’) έκαναν την ανατροπή, κατακτώντας το πολύτιμο «τρίποντο».

Ο αγώνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε το παιχνίδι για τον Λεβαδειακό. Η ομάδα του Παράσχου αιφνιδίασε τους γηπεδούχους  στο 5ο λεπτό, παίρνοντας το προβάδισμα με έναν «κεραυνό» του Σουμπίνιο από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν, ωστόσο μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση, παρά το σημαντικό αριθμό ευκαιριών που δημιούργησε.

Στο 16` από εκτέλεση κόρνερ, ο Φατί ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ακόστα γύρισε στο ύψος του πέναλτι, όμως η κεφαλιά του Καστίγιο πέρασε επίσης άουτ, ενώ στο 38` ζήτησαν πέναλτι υπέρ σε ανατροπή του Φατί, όμως ο διαιτής είπε συνεχίζεται.

Ο Μασάδο στο δεύτερο ημίχρονο «έριξε» στον αγώνα τον Τριανταφυλλάκο, ο οποίος έδωσε επιπλέον επιθετική πνοή στον Αρη.

Το γκολ της ισοφάρισης δεν άργησε να έρθει. Στο 50`, ο Καστίγιο με έξυπνη ενέργεια πλάσαρε από μακριά φέρνοντας το ματς στα ίσα, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Τριανταφυλλάκος είχε δοκάρι.

Οι παίκτες του Άρη είχαν τουλάχιστον τέσσερις σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα, όμως τα κατάφεραν μόλις στο 89` με τον Καστίγιο.

Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Λεβαδειακού και σουτ των Καστίγιο και Ακόστα που κοντράρουν, η μπάλα κατέληξε στον Μεξικανό που με ωραίο σουτ χάρισε τη νίκη στον ‘Αρη.


Κίτρινες:
Μουλόπουλος, Μεντί, Λισγάρας, Πόποβιτς, Βιάνα

Άρης (Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Καζναφέρης, Καπετάνος (46′ Τριανταφυλλάκος, 90’+3 Κανούλας), Φατί, Ουμπίδες, Μίτσελ, Καστίγιο (90’+1 Κατίδης), Ακόστα

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Σουμπίνιο (72′ Πόποβιτς), Βασιλείου (85′ Βιάνα), Ζησόπουλος, Κοιλιάρας (61′ Ναπολεόνι), Κόρμπος, Τομάς, Φαβάλι, Λισγάρας, Μουλόπουλος

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης