Την επιθυμία του να κληθεί εκ νέου στην Εθνική της Βόρειας Ιρλανδίας εξέφρασε με δηλώσεις του στο «SkySports» ο Ρόι Κάρολ.

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού δεν έχει αγωνιστεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του από το 2006, καθώς είχε έρθει σε ρήξη με τον πρώην προπονητή των «πράσινων», Νάιτζελ Γουόρθινγκτον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις, τα «ηνία» της Βόρειας Ιρλανδίας ανέλαβε ο Μάικλ Ο’Νιλ κι έτσι ο 34χρονος τερματοφύλακας μπορεί να ελπίζει σε κλήση του στην εθνική ομάδα της χώρας του.

«Ελπίζω να ξαναπαίξω για την Εθνική Βόρειας Ιρλανδίας. Πραγματικά το ελπίζω. Ο Μάικλ Ο’Νιλ είναι ένας καλός άνθρωπος. Έκανε καλή δουλειά με τη Σάμροκ Ρόβερς και ανέλαβε ένα πολύ σημαντικό πόστο στην εθνική ομάδα.

Του εύχομαι τα καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να πετύχει. Παίζαμε μαζί παλιά, οπότε τον γνωρίζω καλά, τόσο ως παίκτη όσο και ως άνθρωπο. Θέλω να παίξω για την εθνική μου ομάδα και θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες. Πάντα θέλω να παίζω για τη χώρα μου. Δεν έχω απορρίψει ποτέ κλήση» τόνισε αρχικά ο 34χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στις σχέσεις του με τον πρώην τεχνικό της εθνικής ομάδας, Νάιτζελ Γουόρθινγκτον, ανέφερε: «Ήμουν πολύ απογοητευμένος που δεν με χρησιμοποιούσε. Πίστευα πως θα μου μιλούσε για την κατάσταση, αλλά ποτέ δεν μου είπε τίποτα. Τώρα είναι μια καινούργια αρχή για μένα και ελπίζω να κληθώ και πάλι στην εθνική ομάδα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης