Για την προσπάθεια που καταβάλλει, ώστε να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε ο Γιαννούλης Καμπάνης.

Ο Έλληνας εφοπλιστής, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, εξέφρασε την απορία του σχετικά με την… παύση των διαπραγματεύσεών του με τους διοικούντες τον «δικέφαλο» του Βορρά, αναρωτώμενος γιατί «έχει εξαφανιστεί ο Βρύζας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως ο υποψήφιος επενδυτής των «ασπρόμαυρων», παρά το γεγονός ότι οι διοικούντες την ΠΑΕ δείχνουν σαφή προτίμηση στον Ιβάν Σαββίδη, δεν πείθεται για τις αγνές προθέσεις του ανταγωνιστή του και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι στο τέλος αυτός θα είναι που θα… χαμογελάσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον “Libero 107,4 FM”, ο κ. Καμπάνης:

Για το που “κολλάει” η διαπραγμάτευση του με τον ΠΑΟΚ: “Που κολλάει; Δεν ξέρετε που κολλάει το θέμα εσείς; Αφού το γράφουν όλα τα μέσα ενημέρωσης. Από την μία, έχω πει ότι ελέγχω την κατάσταση και έχω εξομολογηθεί τι πρόκειται να κάνω όταν γίνει το εγχείρημα αυτό και από την άλλη, λένε ότι περίμενε ροδοπέταλα ο Καμπάνης όταν πήγε στην Τούμπα, γιατί πήγα προχθές και είδα το παιχνίδι”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα συναισθήματά του στην διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ως θεατής στην Τούμπα: “Είναι γνωστό από χρόνια, είναι στάνταρ αυτό που παίρνω βλέποντας τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα. Είναι πανδαισία να βρίσκεσαι στην Τούμπα. Μπορώ να πω ότι ανατρίχιασα βλέποντας την ομάδα και τον κόσμο στο γήπεδο, αλλά η ανατριχίλα η μεγάλη θα έρθει όταν γίνω αφεντικό της ομάδας. Πρέπει να είμαι πολύ συγκρατημένος τώρα γιατί αλλιώς θα χάσω τον έλεγχο”.

Για τη σύγκριση της περίπτωσής του με το ενδιαφέρον Σαββίδη: “Εγώ εξέφρασα το ενδιαφέρον μου, έκανα ότι μου ζήτησαν αλλά δεν μου επιτράπηκε να προχωρήσω παραπάνω και να δω για τα χρέη της ομάδας. Μέσα σε 24 ώρες έκανα αυτό που μου ζήτησαν και με έγκυρα χαρτιά, που δημοσιεύτηκαν, την ίδια ώρα άρχισαν διαπραγματεύσεις και με τον Σαββίδη και δεν καταλαβαίνω που είναι οι εγγυήσεις που τους έδωσε αυτός, γιατί δεν δημοσιεύτηκαν όπως οι δικές μου; Δεν καταλαβαίνετε ότι πρέπει να ξεκινήσετε μια διαδικασία για να ξυπνήσετε τον κόσμο της ομάδας, που επί χρόνια συντηρεί την ομάδα, ώστε να κρίνει πλέον αυτός τι γίνεται στην ομάδα; Εγώ είπα ότι δεν με ενδιαφέρει ο Βρύζας και ο Κατσαρής, με ενδιαφέρει ο κόσμος αλλά τον κόσμο τον έχουνε παγώσει”.

Για το λόγο για τον οποίο δεν προχώρησε σε οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ: “Μα για να γίνει αυτό πρέπει να στο επιτρέψουν πρώτα. Τους είπα ότι θέλω να το κάνω, αλλά αυτοί εξαφανίστηκαν, αρχικά είχα ανοιχτή γραμμή με τον Βρύζα αλλά μετά εξαφανίστηκε και αυτός. Τι περισσότερο θέλετε να σας πω; Εξαφανίστηκε και αυτός. Έχουν εξαφανιστεί για μένα και έχουν επαφή μόνο με τον Σαββίδη τώρα. Ζήτησε ο κ. Αποστολίδης να γίνει ο έλεγχος αλλά δεν πήρε ούτε απάντηση, και με τον κ. Αποστολίδη δεν έχει επαφή τώρα ο Βρύζας”.

Για το αν θα είχε τη διάθεση να ασχοληθεί με το μπάσκετ του ΠΑΟΚ: “Αυτά παιδιά όχι σε μένα. Ας πάνε πάλι στον Δρόσο, που πήγε φυλακή και αυτός. Τα έχω πει αυτά, προσέξτε αυτούς που είναι έντιμοι και αυτούς που είναι για φυλακή, αλλά με αυτούς θέλουν φαίνεται να συναναστρέφονται αυτοί. Με ανθρώπους σαν και εμένα δεν μπορεί να γίνει τέτοια συνδιαλλαγή”.

Για την άποψή του περί πολιτικών παρεμβάσεων Σαββίδη: “Στο θέμα του ΠΑΟΚ έχουν γίνει και παρεμβάσεις πολιτικές, από την πλευρά του Σαββίδη. Έμαθα ότι έχουν γίνει τέτοιες παρεμβάσεις, εγώ δεν το πιστεύω, είναι μάλλον ένα πυροτέχνημα αλλά είμαι υποχρεωμένος να το θίξω. Για αυτό είπα να το προσέξουν αυτό, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να έχει μόνο χρήματα, δεν φτάνουν μόνο αυτά, πρέπει να έχει και την ανάλογη προσωπικότητα, με τζάμι… ιστορικό αλλιώς θα σκαλώσει η δουλειά”.

Για τις διαφορές σε σχέση με το ενδιαφέρον του το 2006 για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Η διαφορά είναι η εξής, τότε είχαν ψαχτεί πολύ, πήγαν μέχρι τον προπάππου μου που είχε πέσει στους βαλκανικούς πολέμους. Έψαξαν πολύ τότε ενώ τώρα ο Τύπος και οι δεινόσαυροι εκεί δεν ψάχτηκαν πολύ για να αποδείξουν ότι δεν είμαι ελέφαντας. Είχε καθαρίσει αυτό και αρχίσαμε τώρα από το 10 προς το 20 και όχι από το 0 ως το 20. Το θέμα τώρα είναι στον κόσμο του ΠΑΟΚ και στον Τύπο, γιατί εγώ έκανα όλα όσα ζήτησαν αλλά δεν επιτρέπουν έλεγχο. Ο κόσμος πρέπει να ξεκαθαρίσει την θέση του Κατσαρή, που είναι αυτός που κυβερνάει την ΠΑΕ τώρα, γιατί επί σειρά ετών αυτός βάζει τις διοικήσεις Πρωτοδικείου. Έχει σταματήσει κάθε επαφή μαζί μου, πέστε μου τι έχει κάνει ο Κατσαρής για την μαύρη τρύπα που έχει παρουσιαστεί στην ομάδα. Ο ερασιτέχνης διοικεί τον ΠΑΟΚ, οι διοικήσεις ορίζονται από τον ερασιτέχνη και κάνει το κουμάντο στην ΠΑΕ. Ο Βρύζας έχει πει σε συνέντευξη του ότι όλα τα μεταβιβάζει στον ερασιτέχνη που είναι έμπειρος και υπεύθυνος για την ΠΑΕ”.

Για το πώς θα διοικήσει τον ΠΑΟΚ σε περίπτωση που γίνει αφεντικό της ομάδας: “Γνωρίζω τις απαιτήσεις της ομάδας από τις συζητήσεις με τον Βρύζα και έχω τα χρήματα που απαιτούνται. Εγώ θα είμαι μόνος στην ομάδα αλλά και μερικούς εφοπλιστάδες που είναι η παρέα μου και θα συμμετέχει διοικητικά στον ΠΑΟΚ, δεν βασίζομαι σε αυτούς οικονομικά, έχω τα δικά μου χρήματα, τα προσωπικά. Έχω επαφές με όλους τους εφοπλιστές που έχουν ομάδες, όπως Μαρινάκης, Σάμιος κ.α. στα προσωπικά μας είμαστε και φίλοι”.

Για το αν έχει σχέση με τον Γούμενο κι αν συνεργαστεί μαζί του σε περίπτωση που αναλάβει: “Πως να γίνει αυτό; Τον Γούμενο τον βάλατε φυλακή και αυτόν”.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης