Η σεζόν που διανύει φέτος ο Ντιρκ Νοβίτσκι στο ΝΒΑ δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή. Ο Γερμανός που αναδείχθηκε πρωταθλητής στον «μαγικό κόσμο» με τους Ντάλας Μάβερικς δήλωσε πως δεν θα έπρεπε να παίξει στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, προκειμένου να ξεκουραστεί.

«Το να παίξω με τη Γερμανία το καλοκαίρι ήταν τελικά κακή ιδέα. Μπορούσα να απέχω από το μπάσκετ για να ξεκουραστώ. Το να παίζω σε συνεχόμενα Ευρωμπάσκετ δεν ήταν τελικά σωστή απόφαση, αλλά ήταν μια απόφαση που πήρα για την πατρίδα μου. Σίγουρα όμως δεν με βοήθησε καθόλου και ειδικά φέτος δεν ήμουν έτοιμος για τη σεζόν, αφού ξεκίνησα προπονήσεις αργά τον Νοέμβριο» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει, επεσήμανε: «Έκανα κάποια καλά παιχνίδια, αλλά στη συνέχεια έμεινα εκτός. Αυτή η εβδομάδα είναι μια εβδομάδα προπόνησης για εμένα που προσπαθώ να επανέλθω και να είμαι καλύτερος. Ελπίζω η παρουσία μου να είναι καλύτερη στη συνέχεια, γιατί, όπως είναι φανερό, έχω πρόβλημα με κάποιες κινήσεις που είναι σημαντικά στοιχεία του παιχνιδιού μου».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης