Την 5η φετινή της νίκη πανηγύρισε η Σεβίλλη, αυτή την φορά επί της ουραγού Μπέτις με 4-0. Ο Μπάκα στο 2′, ο Μπια στο 41΄, ο Βιτόλο στο 59΄ και ο Ιμπόρα στο 88΄ ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων στο πάλαι ποτέ μεγάλο ντέρμπι της Ανδαλουσίας, προτελευταίο χρονικά ματς της 14ης αγωνιστικής στην «πριμέρα ντιβιζιόν».

Η Βαλένθια εξακολουθεί να παραπαίει στο φετινό πρωτάθλημα κι αν συνεχίσει έτσι είναι πολύ πιθανό να κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Αυτή την φορά οι «νυχτερίδες» έπεσαν…θύμα της Έλτσε, η οποία επικράτησε με 2-1 κι απομακρύνθηκε από την…ουρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φιντέλ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 57΄, αλλά στο 73΄ ο Μπερνάτ ισοφάρισε για την ομάδα του Τζούκιτς. Έξι λεπτά πριν το 90΄ ο Ερέρα χάρισε το σημαντικό «τρίποντο» στο συγκρότημα του Εσκρίμπα.
Κανένα πρόβλημα απέναντι στην προτελευταία της βαθμολογίας, Ράγιο Βαγεκάνο, δεν είχε η Εσπανιόλ. Η ομάδα της Βαρκελώνης με χατ-τρικ του Σέρχιο Γκαρσία κι ένα γκολ του Στουάνι επιβλήθηκε με 4-1 στο «Campo de Vallecas», υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην 10η φετινή τους ήττα. Για την ομάδα του Χέμεθ είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 ο Σαούλ στο 81΄.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης