Στα… χασομέρια της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του Φαμπρίτσιο Ζαμπρέλα.

Ο 25χρονος Ιταλοελβετός, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Σιόν, υπέγραψε με τους Ηπειρώτες συμβόλαιο για τους επόμενους έξι μήνες.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Φαμπρίτσιο Ζαμπρέλα για τους επόμενους έξι μήνες» ανέφερε η λιτή ανακοίνωση του «Άγιαξ» της Ηπείρου.

Το βιογραφικό του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 25χρονος Ιταλοελβετός επιθετικός προέρχεται από τη Σιόν έχοντας τα τελευταία δυόμιση χρόνια 53 συμμετοχές και 3 γκολ με την ελβετική ομάδα (12 εκ των οποίων την τρέχουσα σεζόν).
Εκτός από τη Σιόν έχει αγωνιστεί στη Σερβέτ (34 συμμ. – 9 γκολ) και την Μπρέσια (115 συμμ.- 4 γκολ), ενώ είναι 27 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα U-21 της Ελβετίας. Ο ποδοσφαιριστής θα φορέσει την φανέλα με το νούμερο 9.

«Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ομάδα του Αναστασιάδη, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αναφέροντας:

«Έχω έρθει σε μια ιστορική ομάδα. Ήρθα για να βοηθήσω τον ΠΑΣ να πετύχει τους στόχους του. Θα προσπαθήσω να δουλέψω σκληρά όλο αυτό τον καιρό προκειμένου να υλοποιήσουμε εγώ και οι νέοι μου συμπαίκτες τα σχέδια μας. Το έργο μας δεν είναι εύκολο, όμως με συνολική προσπάθεια είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης