Ο προπονητής των Πέλικανς, Μόντι Γουίλιαμς, έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο περιθώριο του αγώνα Μπακς – Πέλικανς, αλλά διαφώνησε με όσους, κυρίως δημοσιογράφους, αποκαλούν τον διεθνή Έλληνα φόργουορντ «Freak».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Freak» σημαίνει «φρικιό», αλλά στους μπασκετμπολίστες χρησιμοποιείται για να δείξει τα «εξωπραγματικά» προσόντα κάποιου.

Οι Πέλικανς κέρδισαν τελικά τους Μπακς παρά την πολύ καλή παρουσία του Αντετοκούνμπο και ο προπονητής των νικητών έκανε εκτενή αναφορά στον νεαρό αστέρα.

«Έχει όλα τα στοιχεία. Διαθέτει ενέργεια, είναι μακρύς και λατρεύει το μπάσκετ. Βελτιώνεται στο σουτ, μπορεί να βάλει την μπάλα στο παρκέ και ακούω ότι του αρέσει να δουλεύει πάνω στο παιχνίδι του. Τέτοιοι παίκτες, με τόσα εργαλεία για να δουλέψουν πάνω τους, σε τέσσερα χρόνια, ίσως και πιο σύντομα, θα μιλούν για αυτούς όπως μιλούν τώρα για τον Άντονι Ντέιβις. Βλέπουμε πλέον κάποιους παίκτες με ύψος κοντά στα 2,10μ. ή και ψηλότερους να χειρίζονται σωστά την μπάλα και να σουτάρουν καλά. Τέτοιοι είναι ο Ντέιβις, ο Αντετοκούνμπο, ο Κάρτερ-Γουίλιαμς… Δεν μου αρέσει όμως να τους λένε ‘τέρατα της φύσης’ (freaks). Είναι περίεργο», τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Α.Α.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης