Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το τέλος του πέμπτου «μικρού τελικού» της Α1 μπάσκετ των Ανδρών, που διεξήχθη στο «Βενετόκλειο».

Ο Πανιώνιος επικράτησε του Κολοσσού Ρόδου και κατέλαβε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, με τον προπονητή του «ιστορικού» να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του, αφιερώνοντας παράλληλα την επιτυχία σε όλους όσους εμπλέκονται με τον σύλλογο.
 
«Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Τιμήσαμε τον θεσμό και τελικά καταφέραμε να τερματίσουμε στην τρίτη θέση. Καταθέσαμε ό,τι καλύτερο είχαμε απέναντι σ’ έναν πολύ άξιο αντίπαλο. Πριν το ξεκίνημα της χρονιάς, ο Πανιώνιος εμφανίστηκε απ’ όλους ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Αυτό το καταφέραμε με μεγάλη δυσκολία. Μόνο εμείς το ξέραμε. Ο Κολοσσός έκανε εκπληκτική πορεία και μας δυσκόλεψε πολύ. Δεν είμαστε και τόσο έμπειρη ομάδα, σήμερα παίξαμε με 10 αθλητές, δεν ήρθε ο Σαρικόπουλος, ενώ ο Ιωάννου είναι στρατευμένος. Τα παιδιά έκαναν υπέρβαση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, γιατί το γόητρο αποτελεί σημαντικό κίνητρο. Θέλω να αφιερώσω την τρίτη θέση σε όλο τον κόσμο του Πανιωνίου, στον πρόεδρό μας και στους εαυτούς μας. Το πρωτάθλημα ήταν πολύ δύσκολο, με δυνατές ομάδες, όπως επίσης ο Α.Γ.Ο.Ρ. και η Ε.Κ. Καβάλας. Πάντα προσπαθήσαμε να αντεπεξέλθουμε στις υψηλές απαιτήσεις, αν και οι υπηρεσίες που μας προσφέρονται είναι λίγες».

Από την πλευρά των παικτών, ο Τζον Ντίμπλερ τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για την παρουσία του στην κανονική περίοδο αλλά και στα πλέι-οφ, έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Εμείς παίξαμε πολύ δυνατά και αποδείξαμε ότι έχουμε προσωπικότητες μέσα στην ομάδα. Ο προπονητής μας σχεδίασε ένα πολύ καλό πλάνο και εμείς απλώς το εκτελέσαμε. Έτσι πιάσαμε τον στόχο μας, που ήταν η κατάκτηση της τρίτης θέσης».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης