Στην κούραση των παικτών του από τα συνεχή δύσκολα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν στάθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, στη συνέντευξή Τύπου, ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Σαραγόσα.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς οι παίκτες γνωρίζουν πως πολλά διακυβεύονται σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος», είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Τσέλσι, την προσεχή αντίπαλο των «μπλαουγκράνα» στα ημιτελικά της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία, έχουν σημαντικό λόγο να αγωνίζονται για να παραμείνουν στην κατηγορία, οπότε θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Παίξαμε δύο φορές με την Μίλαν και μεταξύ αυτών των παιχνιδιών, είχαμε και το ματς με την Μπιλμπάο. Είμαστε πολύ κουρασμένοι μετά από αυτά», σχολίασε αρχικά ο Γκουαρντιόλα στην συνέντευξη τύπου, προσθέτοντας για τις αναμετρήσεις με τους «μπλε»:

«Είναι πολύ έμπειρη ομάδα, παρόλο που το πρωτάθλημα για αυτούς δεν έχει πάει όπως το περίμεναν. Αλλά σε μια διοργάνωση με δύο αγώνες, έχοντας τόσο καλούς παίκτες, είναι ικανοί να καταφέρουν τα πάντα. Διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές στην άμυνα και στο κέντρο, ενώ έχει και καλό τερματοφύλακα. Είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης