Η Σεβίλη είναι πολύ μεγάλη ομάδα και το απέδειξε εκ νέου την Κυριακή με απίθανη ανατροπή απέναντι σε μια από τα πιο φορμαρισμένα συγκροτήματα του πλανήτη, τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Οι Ανδαλουσιάνοι νίκησαν την πρωταθλήτρια Ευρώπης με 2-1 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», πήραν τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό τους στο Κύπελλο Ισπανίας από τη «βασίλισσα» και ταυτόχρονα σταμάτησαν το σερί των 40 αγώνων που παρέμενε αήττητη η Ρεάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά πάντως η ιστορία φάνηκε να επαναλαμβάνεται, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους από τα 11 μέτρα στο 67ο λεπτό.

Το παιχνίδι βρισκόταν στο λυκόφως του, όταν το αυτογκόλ του Σέρχιο Ράμος στο 85΄ έβαλε τη «σπίθα» της «έκρηξης» στο σεβιγιάνικο γήπεδο. Οι παίκτες του Χόρχε Σαμπάολι τα έδωσαν όλα στα λεπτά που απέμεναν και ανταμείφθηκαν με μια μεγάλη νίκη, χάρη στο γκολ του Στέβαν Γιόβετιτς στις καθυστερήσεις.

Παρά την ήττα, η Ρεάλ παρέμεινε στην κορυφή με 40 βαθμούς αλλά κι ένα παιχνίδι λιγότερο (με τη Βαλένθια), αλλά η Σεβίλη έφτασε πια στους 39 και είναι δεύτερη, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει 38.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης