Tο κορυφαίο τουρνουά τένις στον κόσμο κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 29 Ιουνίου και στο καθιερωμένο pre-Wimbledon party που έγινε στο λαμπερό Kensington Roof Gardens του Λονδίνου έδωσαν το παρών όλα τα μεγάλα ονόματα του τένις. Σε ένα πάρτι που τα είχε όλα και φυσικά εκλεκτούς καλεσμένους .Special guest και ο διάσημος τενίστας όλων των εποχών, Boris Becker με την τωρινή σύζυγό του, Lily James ο οποίος ήρθε στο Λονδίνο καλεσμένος της Vogue, για να παρευρεθεί και στο coctail party που έδωσε ο Ralph Lauren προς τιμή του. Να σημειώσουμε ότι ο Ralph Lauren είναι ο επίσημος χορηγός που «ντύνει» το Wimbledon εδώ και δέκα χρόνια.

Οι κορυφαίες τενίστριες του κόσμου Maria Sharapova, Ana Ivanovic και Serena Williams φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν από το event. Έβγαλαν λοιπόν τα ρούχα τους … και φόρεσαν τις βραδυνές τους τουαλέτες και διασκέδασαν στο καθιερωμένο πλέον πάρτι στο Roof Gardens στο Δυτικό Λονδίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη φορά το τρόπαιο της πιο καλοντυμένης πήρε η Maria Sharapova  φορώντας ένα δαντελένιο pink- nude φόρεμα του οίκου Maison Valentino. H σέξι Ana Ivanovic μαγνήτισε τα βλέμματα στο πλευρό του συντρόφου της ποδοσφαιριστή Bastian Schweinsteiger, φορώντας μια αποκαλυπτική τουαλέτα σε έντονο μπλε χρώμα.

H ντίβα του τένις, Serena Williams φέτος άφησε αρνητικά σχόλια στους στιλίστες με την επιλογή του φορέματός της.


Maria Sharapova

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ana Ivanovic- Bastian Schweinsteiger


Serena Williams


Σπέσιαλ καλεσμένος ο Boris Becker με τη σύζυγό του.


Ana Ivanovic με τον ιδιοκτήτη της Virgin Richard Branson

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης