Ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο ματς της σεζόν, με την ΑΕΚ σήμερα στο ΟΑΚΑ, λανσάρισε τη φανέλα της περιόδου 2012-13.

Δυο ήταν οι κυρίαρχες διαφορές, σε σχέση με την περυσινή πρώτη εμφάνιση του «τριφυλλιού». Η πρώτη αφορούσε στο χρώμα, καθώς το απλό πράσινο έχει αντικατασταθεί από ένα πιο σκούρο, κυπαρισσί για την ακρίβεια, ενώ υπήρχαν και ρίγες που εμφάνιζαν μια αντίθεση θαμπών και λαμπερών λεπτομερειών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δεύτερος είχε να κάνει με τον γιακά με άσπρο κολάρο που θα φέρουν οι καινούργιες εμφανίσεις και ο οποίος απουσίαζε σε αυτές που φορούσαν ως τώρα.

Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της νέας φανέλας: 

Σχεδιασμός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σχεδιασμός της νέας φανέλας εμπνέεται από την ένδοξη εμφάνιση της ομάδας της περιόδου 1995-96. Η σεζόν 1995-96 είναι η τελευταία κατά την οποία η ομάδα φόρεσε εμφανίσεις με ρίγες και αποτελεί σημείο αναφοράς στη σύγχρονη ιστορία του Συλλόγου, καθώς ο Παναθηναϊκός κατάφερε τότε να προχωρήσει έως τα ημιτελικά του UEFA Champions League. Οι ρίγες της νέας φανέλας εμφανίζουν μια αντίθεση θαμπών και λαμπερών λεπτομερειών, ενώ το κολάρο της είναι πράσινο και λευκό. Η ιστορική επιτυχία της ομάδας του 1995-96 ενέπνευσε την adidas, ώστε να σχεδιάσει μια εμφάνιση που θα δίνει κίνητρο στους παίκτες του Παναθηναϊκού για να πραγματοποιήσουν ανάλογα επιτεύγματα!

Τεχνολογίες

Η adidas, συνεχίζοντας να πρωτοπορεί στο σχεδιασμό εμφανίσεων, διατηρεί στη νέα εμφάνιση της ομάδας την τεχνολογία TECHFIT™, η οποία αποδεδειγμένα βελτιώνει την απόδοση των αθλητών. Η πρωτοποριακή τεχνολογία TECHFIT™ ενισχύει την ισορροπία και τη σωστή στάση του σώματος, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει τις συσπάσεις των μυών διατηρώντας περισσότερη ενέργεια στο σώμα, ενώ παράλληλα βοηθάει τους αθλητές να επιτύχουν τη μέγιστη απόδοση της δύναμης τους, καθώς και εκρηκτικές επιταχύνσεις στη διάρκεια του αγώνα. Επιπλέον, η νέα εμφάνιση του Παναθηναϊκού αξιοποιεί την τεχνολογία ClimaCool™ της adidas, η οποία μέσω ειδικών 3D υφασμάτων, τοποθετημένων σε καίρια σημεία εφίδρωσης του σώματος, εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ροή αέρα και επιτρέπει στον αθλητή να παραμένει στεγνός και άνετος, μεγιστοποιώντας το επίπεδο της απόδοσης του.

adidas Football

Η παρουσία της adidas είναι έντονη σε κάθε ποδοσφαιρικό χώρο, από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου μέχρι τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της FIFA και της UEFA. Η πλέον αυθεντική και ταυτόχρονα πρωτοποριακή εταιρία ποδοσφαιρικού εξοπλισμού έχει συνεργασία με τις κορυφαίες εθνικές ομάδες, συλλόγους και παίκτες παγκοσμίως. Για την adidas, οι συνεχείς έρευνες και ειδικότερα η γνώμη των ποδοσφαιριστών και η στενή συνεργασία μαζί τους οδήγησε σε πολύ σημαντικές καινοτομίες στα παπούτσια και στα υφάσματα, με αποτέλεσμα να αναγνωριστεί παγκοσμίως ως η Νο 1 εταιρία στο ποδόσφαιρο.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης