«Ξινά» παραλίγο να βγουν τα πανηγύρια των Γερμανών για την κατάκτηση του Μουντιάλ, αφού μέσα σε αυτά έσπασαν ένα κομμάτι από το τρόπαιο!

Ευτυχώς, όμως, η ζημιά στη ρέπλικα είναι πολύ μικρή και διορθώνεται, όπως τόνισε και ο πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας, οπότε δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ζημιά είναι πολύ μικρή και έχουμε τους ειδικούς που μπορούν να το διορθώσουν. Ψάξαμε να βρούμε τον… ένοχο, αλλά δε τα καταφέραμε. Στην ουσία, έχει σπάσει ένα πολύ μικρό κομμάτι, όμως έχουμε τον τρόπο να το επισκευάσουμε» δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ.

Υπάρχουν κι άλλα παρόμοια περιστατικά. Το 2002 ο τότε γενικός αρχηγός της Σάλκε Ρούντι Ασάουερ ήταν η αιτία να πέσει το τρόπαιο από το λεωφορείο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, το 2011 ο Σέρχιο Ράμος έσπασε το Κόπα ντελ Ρέι, ένα χρόνο αργότερα το τρόπαιο του πρωταθλήματος Γερμανίας στον εορτασμό της Ντόρτμουντ είχε ένα τεράστιο βαθούλωμα, ενώ φυσικά όλοι θυμούνται ότι το τρόπαιο του ΠΑΟΚ το 1991 στη Γενεύη είχε σπάσει (το πάνω μέρος του) κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών μέσα στο Πατινουάρ ντε Βερνέ.

Το αυθεντικό τρόπαιο παραμένει ασφαλισμένο στο Μαρακανά μέχρι να παραδοθεί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στη γερμανική ομοσπονδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης