Να εμφυσήσει και πάλι το πνεύμα του νικητή στους παίκτες της Τσέλσι θέλει ο Ρομπερτο Ντι Ματέο ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο των «μπλε» μέχρι το καλοκαίρι μετά την απόλυση του Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, σε συνέντευξη τύπου για τον αυριανό αγώνα με την Μπέρμιγχαμ για το κύπελλο Αγγλίας, δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι τελευταίες 24 ώρες ήταν πολύ δύσκολες για πολλούς από μας εδώ στην Τσέλσι. Ο Αντρέ έφερε μερικές καινούργιες και θετικές ιδέες και έκανε μερικές αλλαγές από τις οποίες νομίζω πως θα επωφεληθούμε όλοι.

Ήταν απολαυστικό να δουλεύω μαζί του και θα μείνουμε για πάντα φίλοι αλλά πρέπει να το ξεπεράσω και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για το σύλλογο και για τους παίκτες».

Ο Ντι Ματέο συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει να ανασυνταχθούμε, σήμερα μίλησα με κάθε παίκτη προσωπικά και προσπάθησα να τους κάνω να ξεχάσουν ότι έγινε και να συγκεντρωθούν στους στόχους μας».Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι αποκάλυψε ακόμα πως έχει σκοπό να κάνει κάποιες αλλαγές τόσο στο τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα όσο και σε μερικά πρόσωπα της βασικής ενδεκάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βοηθός του Ντι Ματέο θα είναι ο Έντι Νιούτον για τον οποίο δήλωσε: «Ο Έντι ξέρει την ομάδα και θα μας βοηθήσει πολύ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης