Τη στήριξή του στον τον προπονητή της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, εξέφρασε με δηλώσεις του στα αγγλικά Μέσα ο Θίο Γουόλκοτ, ο οποίος ανέφερε ότι το γεγονός πως η Άρσεναλ απέχει από την κορυφή, κατά την άποψή του, δεν οφείλεται στον τεχνικό του αγγλικού συλλόγου.

«Ο προπονητής μάς προσέχει. Πιστεύει στις δυνατότητές μας. Ως ποδοσφαιριστές, πρέπει να κοιτάμε τους εαυτούς μας. Χρειάζεται να πάρουμε την ευθύνη των πράξεών μας. Στα τελευταία παιχνίδια δεν ήμασταν καλοί. Το χειρότερο είναι ότι απογοητευόμαστε πολύ. Υπήρχαν παιχνίδια που μπορούσαμε να είχαμε νικήσει. Όταν πηγαίνεις στην έδρα της Σουόνσι και σημειώνεις δύο γκολ, πρέπει να νικάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, είπε: «Είναι σπουδαίος αρχηγός και θέλει συνεχώς να νικά. Πιστεύει στην ομάδα και ξέρει ότι όλοι μας μπορούμε να τα πάμε καλύτερα».

Τέλος μίλησε και για τον τραυματισμό του Τζακ Γουίλσιρ. «Η αλήθεια είναι ότι μας λείπει. Είναι σημαντικός παίκτης. Ο κόσμος τον συγκρίνει με τον Φάμπρεγας. Νομίζω ότι μπορεί να γίνει καλύτερος από τον Σεσκ. Όσο για τους τραυματισμούς, η αλήθεια είναι ότι δεν μας βοηθούν. Δεν πρέπει, όμως, να επικεντρωνόμαστε στους τραυματισμούς».

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης