Με τη φράση: «δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομερή σχολιασμό του αποτελέσματος της κλήρωσης, διότι υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για την Εθνική Ομάδα», ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης κατέστησε σαφές πως δεν θέλει να μιλήσει για την κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018.

Αντίθετα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας έστρεψε το ενδιαφέρον την προκριματική φάση του Euro 2016 που βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ έθεσε ως στόχο την άνοδο της «γαλανόλευκης» στην παγκόσμια κατάταξη, στην οποία έχει «κατρακυλήσει» τους τελευταίους μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η γραπτή του δήλωση:

«Δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομερή σχολιασμό του αποτελέσματος της σημερινής κλήρωσης, διότι υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για την Εθνική Ομάδα, όπως η διαδικασία ανασυγκρότησης της και η συνοχή της. Επιπρόσθετα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016, στις οποίες χρειάζεται να αποκομίσουμε τα μέγιστα αγωνιστικά και βαθμολογικά κέρδη. Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ανεξάρτητα από την κλήρωση στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, προσωπικά θέτω ως ρεαλιστικό στόχο την κάλυψη του χαμένου εδάφους στην παγκόσμια κατάταξη. Η επιδίωξη όλων μας πρέπει να είναι η βαθμιαία επάνοδος της ομάδας σε προνομιακές θέσεις της βαθμολογίας της FIFA».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης