Ο Πανηλειακός αποσύρεται από το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, όπως ανακοίνωσε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Θανάσης Παπαγεωργίου.

Πριν από αυτό, βεβαίως, είχε προηγηθεί η ματαίωση των προσεχών αγώνων του συλλόγου, λόγω των προσφυγών για χρέη. Ως εκ τούτου ο… εύκολος δρόμος, τον οποίο ακολούθησαν επίσης ιστορικότερες και μεγαλύτερες σε μέγεθος ομάδες για να ξεμπερδέψουν με το μεγαλύτερο μέρος του χρέους τους, ήταν ο υποβιβασμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μεγαλομέτοχος της πελοποννησιακής ομάδας με προσωπική δήλωση επικαλείται τις «καταδικαστικές διαιτησίες», όταν λίγο παρακάτω παραδέχεται ότι η πελοποννησιακή ομάδα είναι ένα αδύναμο αγωνιστικό σύνολο!

«Είμαστε δυστυχώς στο στόχαστρο! Και στην κατάσταση αυτή που συνολικά έχει περιέλθει η ομάδα, έχουν παίξει πολύ μεγάλο ρόλο και οι απατηλές υποσχέσεις που μου έδωσαν το καλοκαίρι αυτοί που ανέλαβαν να προχωρήσουν την ομάδα, χωρίς όμως να κάνουν τίποτα από αυτά που δεσμεύτηκαν. Με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος για ένα αδύναμο αγωνιστικό σύνολο, που δεν εμπνέει κανένα σεβασμό, ούτε μέσα στα γήπεδα, ούτε έξω από αυτά» αναφέρεται, μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος, υποστηρίζει, ότι «αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι να κάνουμε μία νέα μεγάλη ομάδα, που με την αγάπη, την συμπαράσταση και την στήριξη όλων θα φτάσει στην Α’ Εθνική κατηγορία (…) Έτσι λοιπόν, προτίθεμαι την πρώτη κιόλας εβδομάδα του νέου έτους, να γίνει άμεσα η έναρξη των διαδικασιών για τη δημιουργία ενός μεγάλου Πανηλειακού. Που θα χτιστεί από την αρχή και με γερά θεμέλια θα γίνει μία ομάδα – πρότυπο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης