Στην αποκάλυψη ότι ο αδερφός του, Μάουρο επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό προχώρησε με δηλώσεις του στα βρετανικά ΜΜΕ ο Λαουτάρο Φορμίκα, ο οποίος αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο άσος των Αρκάδων πάντως τόνισε ότι η μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας δεν εξαρτάται από τον ίδιο, καθώς πρέπει να ανάψει το «πράσινο φως» η ομάδα του, η Μπλάκμπερν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εννοείται ότι έχω μιλήσει με τον αδελφό μου γι αυτό το θέμα. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Του εξήγησα τι σημαίνει ‘Ολυμπιακός’ για το ελληνικό ποδόσφαιρο και του είπα και κάποια πράγματα για την Ελλάδα. Μου είπε ότι θέλει πολύ να έρθει και να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από τον ίδιο. Αφορά καθαρά τους δύο συλλόγους. Θα δούμε σύντομα τι θα γίνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λαουτάρο Φορμίκα.

Για το «φλερτ» του Ολυμπιακού με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό της Μπλάκμπερν, γίνεται λόγος και στη βρετανική έκδοση του Goal.com.

Όπως μάλιστα αναφέρεται σε δημοσίευμα, άνθρωπος που βρίσκεται στη διοίκηση των «ρόβερς» εξήγησε ότι «αν η Μπλάκμπερν θέλει να κάνει μεταγραφές, θα πρέπει να αποδεσμεύσει τον Φορμίκα ώστε να εξοικονομήσει κάποια χρήματα. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται ζεστά και έχει γίνει κουβέντα για συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι που θα φέρει στα ταμεία της Μπλάκμπερν 400 χιλιάδες λίρες και οψιόν αγοράς του παίκτη εκ των υστέρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Έλληνες, όμως, δεν θέλουν να δεσμευτούν καθώς το ποσό που θα πρέπει να δαπανήσουν μετά το τέλος της σεζόν για να τον αγοράσουν είναι 3 εκ. λίρες. Η Venky’s, ιδιοκτήτρια της Μπλάκμπερν, οφείλει στην τράπεζα Barclays 10 εκ. λίρες και έχει ειδοποιηθεί ότι αν δεν εξοφλήσει το χρέος αυτό, δεν πρέπει να σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να κάνει μεταγραφές.

Γι’ αυτό και η ομάδα θέλει να αποδεσμεύσει τον Φορμίκα, παρότι ο ποδοσφαιριστής τα έχει πάει αρκετά καλά στο διάστημα που αγωνίζεται στο Ιγουντ Παρκ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης