Ακόμη συζητιέται στην Παρί Σεν Ζερμέν ο καβγάς του Έντινσον Καβάνι με τον Νεϊμάρ στον αγώνα με τη Λιόν. Πρώτα ο Βραζιλιάνος σταρ ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ και μετά ο Ουρουγουανός τον παρέκαμψε σε πέναλτι, το οποίο μάλιστα έχασε. Οι δύο άσοι τσακώθηκαν στα αποδυτήρια, αφού η νίκη (2-0) επί της Λιόν δεν ήταν αρκετή για να κατευνάσει τη μεταξύ τους ένταση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από Γαλλία και Ισπανία, ο Νεϊμάρ είναι εκείνος που έχει μεγαλύτερη ισχύ στα αποδυτήρια, λόγω της παρουσίας αρκετών Βραζιλιάνων στην ομάδα, με τον Καβάνι να είναι ουσιαστικά απομονωμένος. Θέση στην κόντρα των δύο παικτών πήρε ο Ντιέγκο Φορλάν, υποστηρίζοντας τον συμπατριώτη του, Καβάνι, και αφήνοντας αιχμές για τη συμπεριφορά των Βραζιλιάνων Νεϊμάρ και Ντάνι Άλβες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Καβάνι ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις και ξέρει να μιλάει. Δεν χρειάζεται, άλλωστε, να είναι φίλος με κάποιον, αρκεί εντός γηπέδου να είναι ομάδα και να συμπεριφέρονται ως ομάδα. Εάν υπάρχει ένα πρόβλημα μεταξύ των δύο, δεν χρειάζεται να μπαίνει στη μέση ο Ντάνι Άλβες. Είναι μεγάλα παιδιά και δεν χρειάζεται να επέμβει κάποιος τρίτος για να λύσει το θέμα» τόνισε ο άλλοτε άσος των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο Μαδρίτης, για να προσθέσει:

«Ο Νεϊμάρ πήγε στην Παρί με την ετικέτα της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά πρέπει να έχει σεβασμό για τον Καβάνι. Αυτά που κάνει τώρα δεν τα έκανε με τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα…».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης