Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 30ης αγωνιστικής της Super League παρέλαβε σήμερα ο Γιάννης Φετφατζίδης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος βραβεύτηκε από τον Σάββα Θεοδωρίδη, στις δηλώσεις του επανέλαβε την επιθυμία να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής για το Euro 2012, που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο μήνα σε Πολωνία και Ουκρανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από τα μεγαλύτερα ταλέντα»

Βραβεύοντας τον νεαρό μεσοεπιθετικό ο αντιπρόεδρος της Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης υπογράμμισε πως το γκολ του είναι ένα απ’ τα καλύτερα που έχει παρακολουθήσει στα ελληνικά γήπεδα:

«Σίγουρα. Και ξέρεις, θεωρούσα πάρα πολύ μεγάλο γκολ εκείνο που είχε πετύχει ο Ζιοβάνι. Αλλά το γκολ του Γιάννη ήταν πολύ πιο δύσκολο. Το να πλασάρεις από μακριά, το ‘χει κάνει και ο Τοροσίδης με την ΑΕΚ σε αγώνα πρωταθλήματος στο γήπεδο της ΑΕΚ. Ήταν στιγμιαία ενέργεια, έμπνευση της στιγμής, σε δευτερόλεπτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι πάρα πολύ δύσκολο όταν η μπάλα είναι σταματημένη να δράσεις έτσι, όπως έδρασε ο Γιάννης. Ο Γιάννης είναι ένα απ’ τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν το συζητάω πως θα τον πάρουν στην Εθνική ομάδα. Είναι βέβαιο αυτό, με την αξία του, όχι τίποτα άλλο. Πιστεύω πάρα πολύ σ’ αυτόν. Πιστεύω ότι του χρόνου θα λάμψει το άστρο του».

Από την πλευρά του ο Φετφατζίδης, μιλώντας για τη βράβευσή του, απάντησε στις ερωτήσεις:

-Το καλύτερο το φύλαγες για το τέλος. Αυτό το γκολ ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» σε μία πολύ πετυχημένη χρονιά του Ολυμπιακού;
“Κατ’ αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Σάββα για τα καλά του λόγια. Στο τέλος κατάφερα ν’ αποδείξω λίγα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Όχι το 100%. Και περιμένω την επόμενη χρονιά”.
 
-Περιμένεις την επόμενη χρονιά με πολλές φιλοδοξίες και προσδοκίες;

«Σίγουρα, με πολλές φιλοδοξίες και προσδοκίες για να βοηθήσω ακόμη περισσότερο την ομάδα μου. Να έχω ακόμη περισσότερη συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Και να κάνουμε τους στόχους μας πραγματικότητα».
 
-Την Τετάρτη είναι η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο;

«Δε χρειάζονται μηνύματα. Νομίζω πως ο κόσμος ξέρει τι θα κάνει. Θα παραβρεθεί στο γήπεδο για να μας αποθεώσει. Όπως αξίζει αυτός ο κόσμος, όπως αξίζει και σε εμάς».
 
-Και ένα σχόλιο για όσα είπε ο κ. Θεοδωρίδης αναφορικά με την παρουσία σου στην Εθνική ομάδα;

«Δεν το γνωρίζω αυτό. Ελπίζω ο κ. Σάντος να με καλέσει. Αυτό θα το ήθελα πάρα πολύ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης