Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου ξεσπάθωσε εναντίον του Ηλία Σπάθα για το γεγονός ότι άφησε το παιχνίδι  με τον ΠΑΣ Γιάννινα να διεξαχθεί «στον πάγο», λέγοντας με νόημα πως δεν είναι προπονητής για αγώνες χόκεϊ επί πάγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη το ματς: «Συνηθίζω να είμαι προπονητής σε αγώνες ποδοσφαίρου όχι σε αγώνες επί πάγου. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο θεωρώ ότι πρωταρχική σημασία έχει ο σεβασμός σε παίκτες, θεατές, ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να διεξαχθεί ματς σε τέτοιες συνθήκες. Θα έλεγα ότι σ’ αυτή την περίπτωση είναι ένας αγώνας που δεν έχει θέαμα, δεν παίζεται θεαματικό ποδόσφαιρο και ρωτώ…. Αν συνέβαινε κάτι κακό ποιος θα αναλάμβανε την ευθύνη;

Η ομάδα των Ιωαννίνων είναι πολύ καλή κι έχουν κάθε δικαίωμα να παίζουν στη Superleague, έχουν μια πολύ καλή κι ωραία πόλη, αλλά έχουν κακές κλιματολογικές συνθήκες. Κάνει πολύ κρύο, οι αγώνες θα έπρεπε να διεξάγονται νωρίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό θέλαμε να δείξουμε στον διαιτητή, ότι οι παίκτες δεν μπορούσαν να αισθάνονται ασφαλείς σ’ αυτό το γήπεδο. Και γι’ αυτό δεν έγινε ένας σπουδαίος αγώνας, ανάλογος με τις δυνατότητες των ομάδων. Αντίθετα, είδαμε πολύ μεγάλες μπαλιές και μεγάλο φόβο από τους παίκτες για τον τρόπο που θα πέσουν στο γήπεδο. Και τελικά έχασαν οι θεατές, το ποδόσφαιρο, οι τηλεθεατές.

Δεν είναι καθήκον μου να δίνω λύσεις, είναι να παίζω ποδόσφαιρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να σέβομαι τους κανόνες.

Ως επαγγελματίες γνωρίζουμε ότι η ζωή μας εξαρτάται από τη δουλειά μας και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν πρέπει να μπαίνει σε κίνδυνο η σωματική μας ακεραιότητα».

Για το ματς: «Δεν έγινε καλός αγώνας, όπως θα άξιζε στις δύο ομάδες και τους θεατές. Νικήσαμε, όμως οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα μπορούσε να έρθει. Στέκομαι στο ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς, συνεχίζουμε, ελπίζω να αποτελέσει έναυσμα αυτή η νίκη για τους επόμενους αγώνες, που όλοι είναι τελικοί στο εξής».

Για τη νίκη: «Στέκομαι στο αποτέλεσμα, στη νίκη και στη σημασία της».

Διαβάστε επίσης:

Νικητής στο… dancing on ice των Ζωσιμάδων o ΠΑΟ,
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012, 22:08

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης