Σαφείς αιχμές για την διαιτησία για τη φάση του γκολ του Ατρόμητου άφησε ο Λάζλο Μπόλονι στη συνέντευξή Τύπου, μετά την ισοπαλία 1-1 του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Παράλληλα ο Ρουμάνος τεχνικός υπεραμύνθηκε των επιλογών του, λέγοντας με νόημα «Δεν παίζουμε λότο, προτιμώ τον σταθερό παίκτη. Δεν μπορώ να υπολογίσω τα σκαμπανεβάσματα ενός παίκτη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω ότι η οργάνωσή μας ήταν καλή. Στο δεύτερο ημίχρονο ψυχολογικά είχαμε στο μυαλό μας να κρατήσουμε το σκορ παρά να σκοράρουμε. Μόνο για λίγες στιγμές πήραμε τη πρωτοβουλία. Και για αυτό τον λόγο δεν είχαμε πολύ μεγάλη παρουσία στην περιοχή του Ατρόμητου. Είχαμε νευρικότητα στο τέλος του παιχνιδιού. Τώρα θα πρέπει να στρέψουμε τη προσοχή μας στα άλλα παιχνίδια. Μας έλλειψε η προσοχή για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς παρότι δεν κάναμε μεγάλο παιχνίδι».

Αναφερόμενος στη διαιτησία του σημερινού αγώνα είπε: «Μερικά πράγματα όταν επαναλαμβάνονται δεν είναι τυχαία. Έχετε την ευκαιρία να ρωτήσετε τον διαιτητή, για μένα είναι λυπηρό πως σε μία κρίσιμη στιγμή δεν είχε την παρουσία που έπρεπε».

Εν συνεχεία ο Μπόλονι, μιλώντας για τις επιλογές του, ανέφερε: «Σίγουρα πιστεύω πως ήταν η καλύτερη δυνατή ενδεκάδα γιατί ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Το γκρουπ που κερδίζει δεν το αλλάζω. Επίσης είναι αλήθεια. Είναι προτιμότερο να έχεις μία σταθερή παρουσία παρά σκαμπανεβάσματα. Δεν παίζουμε λότο, προτιμώ τον σταθερό παίκτη. Δεν μπορώ να υπολογίσω τα σκαμπανεβάσματα ενός παίκτη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης