Αιχμές για τη διαιτησία από τον Μασάδο

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012, 20:30
Αιχμές για τη διαιτησία από τον Μασάδο
Απογοητευμένος από την ήττα του Άρη με 3-0 σκορ από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» εμφανίστηκε ο Μανουέλ Μασάδο, ο οποίος πάντως επεσήμανε ότι δεν έχει κάποιο παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του.

Ο τεχνικός των «κίτρινων», παράλληλα, άφησε αιχμές για τη διαιτησία, υπογραμμίζοντας ότι «ο διαιτητής δεν σφύριζε με τον ίδιο τρόπο υπέρ της ομάδας μου, όπως σφύριζε υπέρ του Ολυμπιακού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:


Πώς σας φάνηκε η εικόνα της ομάδας και η εικόνα του Ολυμπιακού; Κι επίσης, έχετε κάποιο παράπονο από τη διαιτησία;

«Αρχικά θα ξεκινήσω λέγοντας για τον Ολυμπιακό ότι πρόσθεσε άλλη μία καλή εμφάνιση σε αυτές που έχει τις τελευταίες αγωνιστικές. Μία ομάδα με δυναμική, μεγάλο ρόστερ και αυτό δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή να κάνει τις αλλαγές, με αποτέλεσμα να μην πέφτει η απόδοση της ομάδας. Και χτίζει μία μεγάλη ομάδα μέχρι στιγμής. Όσον αφορά στον Άρη, ξεκινήσαμε μία περίπλοκη εβδομάδα για εμάς και κάπως έτσι τελείωσε. Εγώ έπρεπε να κοιτάξω ένα πλάνο για τα επόμενα ματς. Βλέποντας ότι έχουμε εννέα ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο όριο καρτών, προχωρήσαμε σε αναγκαστικές αλλαγές, οι οποίες δεν αποδυνάμωσαν την ομάδα. Παρόλο που δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, δεν έχω να επιρρίψω ευθύνες στους ποδοσφαιριστές μου. Διέκρινα πάθος για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Το αποτέλεσμα είναι κακό για εμάς, προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο, παρ' όλα αυτά, σε κάποια σημεία έχω την αίσθηση ότι ο διαιτητής δεν σφύριζε με τον ίδιο τρόπο υπέρ της ομάδας μου, όπως σφύριζε υπέρ του Ολυμπιακού».

Ο Άρης έχει την ποιότητα να κοντράρει τον Ολυμπιακό στην έδρα του;

«Είπα και πριν όσον αφορά στο ρόστερ του Ολυμπιακού, δεν θέλω να επαναλάβω ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παράγοντες υπέρ του που τον κάνουν να ξεχωρίζει εντός των τειχών και εκτός συνόρων. Έχει καλή ομάδα με πλούσιο ρόστερ. Κάποια πράγματα είναι διαφορετικά στον Ολυμπιακό, απ' ό,τι με τις υπόλοιπες ομάδες, και αναφέρομαι τόσο στο ρόστερ όσο και στο οικονομικό μέρος. Το ποδόσφαιρο είναι βασιλιάς των σπορ, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο σε έναν αγώνα. Ήρθαμε εδώ με τις όποιες πιθανότητες είχαμε, να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012, 21:09