Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η Super League, καθώς ο αναπληρωτής πρόεδρος του συναιτερισμού, Γιώργος Μποροβήλος και ο Μιχάλης Αναγνώστου επισκέφτηκαν το Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα.

Οι δύο άνδρες συνάντησαν τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, μοιράζοντάς τους αθλητικό υλικό, ενώ παράλληλα εξέφρασαν την αλληλεγγύη και την υποστήριξη της διοργανώτριας αρχής στο έργο που επιτελεί το προσωπικό του Ιδρύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια που πραγματοποιούν τα στελέχη του Ιδρύματος. Η σημερινή μας πρωτοβουλία είναι συμβολική, σκοπεύουμε όμως σύντομα να συνεισφέρουμε και εμείς από την πλευρά μας με κάθε πρόσφορο μέσο, έτσι ώστε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η χαρά που είδαμε σήμερα στα πρόσωπα των παιδιών. Η Super League στέκεται αρωγός στο έργο του ιδρύματος Γ. & Αικ. Χατζηκώνστα, ιδίως σε αυτή την περίοδο κρίσης που βιώνει καθημερινά η ελληνική κοινωνία»,δήλωσε στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κύριος Μποροβήλος.

Αν θέλετε να προσφέρετε:

Στο Ίδρυμα Γ. & Αικ. Χατζηκώνστα στεγάζονται 52 παιδιά, αριθμός που μεταβάλλεται κάθε χρονιά ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οικογένειες, που έχουν ανάγκη την στήριξή του, είναι πολλές και το Ίδρυμα καλείται να τις στηρίζει με όποιο τρόπο μπορεί, μέσω των διάφορων προγραμμάτων του.

Επίσης το Ίδρυμα ξεκίνησε από το Σεπτέμβριο 2011 να υποστηρίζει οικονομικά το Ζάννειο Ίδρυμα στην Δροσιά, στο οποίο φιλοξενούνται 50 παιδιά.
Δεν λαμβάνει κανενός είδους κρατική επιχορήγηση, αλλά συντηρείται εξ ιδίων πόρων.

Μικρές ή μεγάλες δωρεές φίλων, οι οποίοι συμπαραστέκονται στις προσπάθειες του Ιδρύματος, είναι πολύ σημαντικές για τα παιδιά.
Για οποιαδήποτε δωρεά θελήσετε να κάνετε, επικοινωνήστε με την κα Κατερίνα Κολοτούρου 09:00 με 17:00 στο τηλέφωνο
210 68 10 687 ή στείλε e-mail στο kolotourou.k@xatzikonsta.gr

Δείτε την ιστοσελίδα του Ιδρύματος εδώ: www.xatzikonsta.gr

Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να συνεισφέρετε στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς
• Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, αρ. λογαριασμού: 040/481961-68
• Εμπορική Τράπεζα, αρ. λογαριασμού: 01202284466310
• ΕFG Eurobank Ergasias, αρ. λογαριασμού: 00260214110200003118
• Τράπεζα Πειραιώς, αρ. λογαριασμού: 5011/014290-826

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης