Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, απάντώντας στην ανακοίνωση της Super League, η οποία καταδίκασε τη δήλωση του προέδρου του «τριφυλλιού», Δημήτρη Γόντικα περί «φιλικών παιχνιδιών».

Πιο συγκεκριμένα οι «πράσινοι» κατηγόρησαν την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος για αδιαφορία όταν «πράξεις, παραλείψεις και αποσιωπήσεις δυσφημούν διεθνώς την χώρα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε η Super League προ ολίγου θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι την εικόνα και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν την υποβαθμίζουν λέξεις ή δηλώσεις, αλλά πράξεις, παραλείψεις και αποσιωπήσεις που δυσφημούν διεθνώς τη χώρα και το ποδόσφαιρό της και για τις οποίες ο συνεταιρισμός των ΠΑΕ σπανιότατα πήρε θέση.

Ο συνεταιρισμός το προεδρείο του οποίου σφύριζε αδιάφορα πέρσι μετά το ντέρμπυ στο «Καραϊσκάκης» είναι ο ίδιος οργανισμός, με το ίδιο προεδρείο που παρατηρούσε διακριτικά τις εξελίξεις του περασμένου καλοκαιριού που συγκλόνισαν τη χώρα, σαν να μην αφορούσαν το ποδόσφαιρο. Ας αναζητηθούν λοιπόν αλλού οι πραγματικές αιτίες της υποβάθμισης του ποδοσφαίρου μας».

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετωπική Μαρινάκη-Γόντικα στο ΔΣ της Super League,
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012, 17:30

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης