Η «Δίκη στο Open» αποκάλυψε ένορκη βεβαίωση μάρτυρα για τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας, ο οποίος ανέφερε πως δέχθηκε πίεση για να καταθέσει, ενώ παράλληλα ισχυρίστηκε ότι του ειπώθηκε πως υπάρχει κάλυψη από κυβερνητικό παράγοντα.

Σύμφωνα με έγγραφο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Δίκη στο Open» ο συγκεκριμένος μάρτυρας αναφέρει: «Όταν κλήθηκα από την κυρία γραμματέα της Επιτροπής Δεοντολογίας να καταθέσω σχετικά με τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας, απάντησα ότι δεν επιθυμώ να καταθέσω γιατί αυτό το θέμα είχε λήξει, μετά και την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δέχτηκα, όμως, έντονη πίεση προκειμένου να καταθέσω και μάλιστα η κυρία γραμματέας μου είπε ότι αν δεν καταθέσω θα στείλουν περιπολικό να με πάρει και να καταθέσω τα πάντα χωρίς να φοβάμαι γιατί έχουν μαζί τους και τον…………………(αναφέρει θεσμική ιδιότητα ανώτατου κυβερνητικού παράγοντα)».

Η ένορκη βεβαίωση του μάρτυρα (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της εκπομπής) δόθηκε σε συμβολαιογράφο της Καρδίτσας.

Η γραμματέας της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ Χαρά Κοντού παραδέχτηκε ότι συνομιλούσε τηλεφωνικά με μάρτυρες για να τους καλέσει να καταθέσουν, αλλά διέψευσε ότι έκανε στον συγκεκριμένο μάρτυρα τέτοιες προτροπές ή παραινέσεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης