Ιστορική σημασία θα έχει το επόμενο γκολ του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα.

Ο 24χρονος μάγος των «μπλαουγκράνα» χρειάζεται μόλις ένα τέρμα για να ισοφαρίσει το ρεκόρ επίτευξης σκοραρίσματος στους Καταλανούς, καθώς, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι πρωταθλητές Ισπανίας, το σύνολο των γκολ του Θέσαρ Ροντρίγκεθ αναθεωρήθηκε από 235 σε 232.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Μπάρτσα» και η εφημερίδα «La Vanguardia» διεξήγαγαν κοινή έρευνα, προκειμένου να επαληθεύσουν τον αριθμό των γκολ που σημείωσε ο Ροντρίγκεθ σε επίσημους αγώνες στη δεκαετία του ΄50, και ο καταλανικός σύλλογος γνωστοποίησε στην ιστοσελίδα του ότι, βάσει των αποτελεσμάτων του σχετικού ελέγχου, ο αείμνηστος Ισπανός έχει πετύχει τρία τέρματα λιγότερα.

Ο Μέσι λοιπόν, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν έχει σημειώσει 51 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, μπορεί να ισοφαρίσει ή και να καταρρίψει το συγκεκριμένο ρεκόρ απόψε, οπότε η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Γρανάδα στο «Καμπ Νου», σε αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική της πριμέρα ντιβιζιόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος διάγει την όγδοη σεζόν του με τους «μπλαουγκράνα» και έχει ήδη φτάσει τα 231 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Το πρώτο γκολ του Μέσι με την Μπαρτσελόνα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης