Ο Λιονέλ Μέσι έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού «Time» για το τεύχος Φεβρουαρίου.  Μάλιστα στην ηλεκτρονική έκδοσή του υπάρχει ένα πρώτο μέρος της συνέντευξης του 25χρονου σούπερ σταρ.

Το περιοδικό «Time» αποκαλεί τον Μέσι, «King Leo» και τον χαρακτηρίζει ως «τον πιθανότατα μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών». Ο Μέσι μιλά για την προσωπική του επιτυχία αλλά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο χωρίς να παραλείπει να αναφερθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Πορτογάλο επιθετικό της Ρεάλ ο Μέσι σχολίασε: «Νομίζω πως είναι καλό άτομο. Επίσης, είναι καλός ποδοσφαιριστής που φέρνει πολλά στη Ρεάλ Μαδρίτης και που μπορεί -οποιαδήποτε χρονική στιγμή- με μια δική του ενέργεια να κρίνει ένα παιχνίδι».

Για την κριτική που έχει δεχθεί φορώντας τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής: «Με πλήγωσε γιατί ακούστηκαν πράγματα που δεν ισχύουν. Πως τάχα δεν νοιάζομαι ιδιαίτερα όταν αγωνίζομαι για την πατρίδα μου.

Προσπαθώ να παίζω το ίδιο καλά όπως με την Μπαρτσελόνα. Νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουν πως το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό παιχνίδι. Είμαι περήφανος για την καταγωγή μου. Μου ήταν ξεκάθαρο από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Ποτέ δεν ήθελα να αλλάξω κάτι ή να σταματήσω να είμαι Αργεντινός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την Μπαρτσελόνα, σχολίασε: «Η Βαρκελώνη είναι το σπίτι μου, εκεί ζουν οι φίλοι μου και οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα που έχουν προσφέρει τα πάντα».

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία, ο Μέσι είπε: «Ελπίζω να είναι η στιγμή μας. Θέλω να στεφθώ πρωταθλητής κόσμου μαζί με τους συμπαίκτες μου. Αν πάλι δεν τα καταφέρω, υπάρχει χρόνος ακόμη».

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης