Ιδιαίτερα εκνευρισμένος αποχώρησε από το ΟΑΚΑ ο Γιάννης Αλαφούζος! Όπως όλη η αποστολή του Παναθηναϊκού, έτσι κι ο πρόεδρός του είχε φοβερά παράπονα από τη διαιτησία του Θάνου, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την απώλεια βαθμών του τριφυλλιού με τον Λεβαδειακό.

Σύμφωνα με το sport-fm.gr, αν και έδειχνε ότι… «έβραζε», ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Θα τα πούμε όλα την Τρίτη…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τότε έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων και του Τάκη Φύσσα, όπου είναι δεδομένο πως ο Γιάννης Αλαφούζος θα κάνει ευθεία επίθεση προς τα αρμόδια όργανα και θα κάνει σοβαρές καταγγελίες μετά τα αποψινά.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος ήταν και ο νέος τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Για αυτό και μετά το φινάλε του ματς με τον Λεβαδειακό, ο Τάκης Φύσσας κατέβηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και τα… «έχωσε» στον Θάνο: «Εσύ είσαι υπεύθυνος για το αποτέλεσμα. Όλη η Ελλάδα είδε το πέναλτι (σ.σ. στον Μπεργκ) εκτός από εσένα. Είναι πρεμιέρα και θέλαμε να σας αντιμετωπίσουμε με καλό μάτι, αλλά εσείς μας αναγκάζετε να ασχολούμαστε μαζί σας», είπε σε έντονο ύφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης