Σαν… σίφουνας πέρασε από την Κέρκυρα ο ΠΑΟΚ, συντρίβοντας με 4-0 την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Tα τέρματα του «δικέφαλου» του Βορρά πέτυχαν οι Γκαρσία (15’), Αθανασιάδης (45+2′) και Λάζαρ (54′, 64′).

Ο αγώνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην Κέρκυρα, και κατέκτησε με τον πλέον εμφατικό τρόπο το τρίποντο, απέναντι σε μία Κέρκυρα, οι παίκτες της οποίας ήταν ωσεί παρόντες στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Μπόλονι, μετά τα πρώτα λεπτά βρήκαν τα πατήματά τους και κατάφεραν στο 15′ να πάρουν το προβάδισμα με τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος παραβίασε την εστία των Φαιάκων με απευθείας εκτέλεση κόρνερ!

Ο Χάβι Γκράθια προφανώς θα ήθελε να έχει μείνει το 0-1 στο ημίχρονο για να μπορέσει να καθοδηγήσει αποτελεσματικά τους παίκτες του, όμως στις καθυστερήσεις (45+2) ο Αθανασιάδης από ασίστ του (κορυφαίου) Λαζάρ έβαλε «ταφόπλακα» στις ελπίδες των γηπεδούχων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο από δημιουργός ο Λαζάρ έγινε σκόρερ. Στο 54′ ο Ρουμάνος μέσος των φιλοξενούμενων με ωραία ατομική προσπάθεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για τον ΠΑΟΚ, ενώ 10 λεπτά αργότερα, μετά από συνδυασμό, έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Με αυτή τη νίκη ο «δικέφαλος» του Βορρά διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη οι Φαίακες, οι οποίοι είχαν και δύο αναγκαστικές αλλαγές στο ματς (22΄ Βέντσελ΄, 44΄ Γκουστάβο), μετά τη σημερινή ήττα τους χρειάζονται πλέον ένα μικρό θαύμα για να παραμείνουν στη Super League.

Κίτρινες: Σνάουτσνερ (29′), Τσιρίλο (35′), Γιάννου (92′)

Κέρκυρα (Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο (43′ λ.τρ. Ηλιάδης), Μαϊστόροβιτς, Βέντσελ (22′ λ.τρ. Βενέτης), Κοντοδήμος, Ερίθε, Γραμμόζης, Καραλής, Καλαντζής, Ιωάννου (71′ Μπάρκογλου), Μαρτίν.

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο (77′ Μπαλάφας), Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Λάζαρ (70′ Τσουκαλάς), Σαλπιγγίδης (70′ Γεωργιάδης), Λίνο, Γιάννου, Αθανασιάδης.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης