Στένεψαν ακόμη περισσότερο τα περιθώρια του Παναιτωλικού αναφορικά με την παραμονή του στη Super League.

Η ομάδα του Λεμονή ηττήθηκε με 1-0 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα χρειαστεί συνδυασμό αποτελεσμάτων, για να καταφέρει να γλυτώσει τον υποβιβασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κάλαϊτζιτς με εκτέλεση φάουλ στο 30`.

Ο αγώνας

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με αξιώσεις στο 10ο (το φάουλ του Θεοδωρίδη απέκρουσε ο Σαχσανίδης με υπερένταση σε κόρνερ) και στο 26ο λεπτό (έτοιμο γκολ του Καμαρά στον Θεοδωρίδη, εκείνος δεν έκανε καλά το πλασέ), όμως οι Κρήτες ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ.

Στο 30`, ο Κάλαϊτζιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα, αφού πρώτα χτύπησε στο τείχος, στα δίχτυα του Τζενάμο (1-0).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αγρινιώτες έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με ακόμη μία σημαντική ευκαιρία, στο 33ο λεπτό, όταν το σουτ του Καμαρά πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Σαχσανίδη.

Στο 48` το σουτ του Μάντζιου κατέληξε άουτ, ενώ στο 66` ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να απειλήσει.

Ο Ακαλέ έκανε όμορφη προσπάθεια από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, αλλά κανείς παίκτης των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ.

Στο 76`, ο Παλαιολόγος έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του ΟΦΗ, ενώ στο 83` η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες δεν προβλημάτισε τον Σαχσανίδη, που μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

Κίτρινες: Σίσιτς, Λόπεζ, Κάλαιτζιτς – Ντολεζάι, Ετζενγκέλε

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Βερόν, Γαλανόπουλος, Μάντζιος, Κάλαϊτζιτς, Γεωργίου, Σόουζα, Παπουλής (66` Λόπεθ), Μπούρμπος, Σίσιτς (78` Ουκάρ), Λόπεζ Ζόρντι (78` Ζορμπάς).

Παναιτωλικός (Τάκης Λεμονής): Τσενάμο, Σιόντης (57` Φερναντέζ), Ντολεζάι, Ετζενγκέλε, Γκόλιας (89` Καραμαλίκης), Μητρόπουλος, Παλαιολόγος, Ακαλέ, Χαριστέας, Θεδωρίδης (71` Ονουάτσι), Καμαρά.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης