Παρελθόν αποτελεί από τη Δόξα Δράμας ο Χάρης Μπριλάκης, καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους, όπως ανακοίνωσε ο μακεδονικός σύλλογος.

«Μπορεί να ξανασυναντηθούμε»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας άσος, μιλώντας για την αποχώρησή του από τους «μαυραετούς», άφησε ορθάνοικτο το παράθυρο επιστροφής του στον σύλλογο.

 «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, οι δρόμοι μας χωρίζουν άλλα μπορεί να ξανασυναντηθούμε με την Δόξα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με φέρανε στη Δόξα και στον πρόεδρο παρά το ότι κάποιοι στην Δράμα τον κατακρίνουν.

Για μένα ήταν από τους πιο φερέγγυους προέδρους που γνώρισα και μέσα στην σημερινή κατάσταση που ζούμε η φερεγγυότητα είναι τεράστιο πλεονέκτημα. Επίσης σχετικά με το μπάτζετ και τα μικρά συμβόλαια θέλω να πω ότι όταν ένας ποδοσφαιριστής συμφωνεί σε ένα ποσό, σημασία έχει να πληρώνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στεναχωριέμαι πάντως που λόγω του τραυματισμού δεν μπόρεσα να προσφέρω όσα μπορούσα. Εύχομαι στη Δόξα να επιστρέψει άμεσα εκεί που αξίζει στην μεγάλη κατηγορία δηλαδή. Ειδικά τώρα που θα έχει το γήπεδο της θα είναι ακόμα πιο δυνατή η ομάδα. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω συμπαίκτες και προπονητές για την συνεργασία που είχαμε» ανέφερε ο Μπριλάκης.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης