Αργά το απόγευμα της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η ειρηνική διαμαρτυρία που έκαναν περίπου 200 οπαδοί της ΑΕΚ, έξω από τα γραφεία της εταιρείας «Τιτάν», που ανήκει στον Τάκη Κανελλόπουλο.

Οι φίλοι της «Ένωσης», οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τη στάση των μετόχων της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, σήκωσαν πανό, μέσω των οποίων έστειλαν σαφές μήνυμα εν όψει του κίνδυνου τιμωρίας της ομάδας από την UEFA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τέρμα τα “θα”, βάλτε τώρα τα λεφτά» αναγραφόταν σε ένα από αυτά. «Το μέλλον της ΑΕΚ στα χέρια σας, το δικό σας στα δικά μας» και «Αν η ΑΕΚ διαλυθεί θα τρομάξει όλη η Γη», έγραφαν άλλα δύο πανό με… προειδοποιητικό χαρακτήρα απέναντι στους μετόχους.

Δέσμευση Κανελλόπουλου στους οπαδούς

Ο Τάκης Κανελλόπουλος, ο οποίος συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους οπαδούς, δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει την ΑΕΚ, ελπίζοντας να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και οι υπόλοιποι μέτοχοι της ομάδας του 2004.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η παρέα του 2004 διαλύθηκε το 2008. Από το 2009 και μετά που έφυγα κι εγώ, χάθηκαν 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αυτοί που είναι τώρα έχουν βάλει άλλα 30 εκατομμύρια. Είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω οικονομικά, αλλά περιμένω και τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Οι σχέσεις των μετόχων δεν είναι καλές και δεν φτάνει μόνο η δική μου συνδρομή για να σωθεί η ΑΕΚ» ανέφερε χαρακτηριστικά στους οπαδούς.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης