Την άποψή του ότι ο σοβαρός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο εξέφρασε με δηλώσεις του ο νεαρός αμυντικός των Πειραιωτών, Γιάννης Ποτουρίδης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο.

Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός αμυντικός στην κάμερα της Nova:

-Μετά την ισοπαλία με τη Δόξα, ήταν σημαντικό για την ομάδα σας το γεγονός πως ακολουθούσε γρήγορα ένα παιχνίδι ώστε να επιστρέψετε στις νίκες και να βελτιωθεί η ατμόσφαιρα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα που είχαμε με τη Δόξα, έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις, να μην μας πάρει από κάτω και να πετύχουμε το στόχος μας. Ο στόχος μας ήταν μόνο η νίκη και αυτό το καταφέραμε στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο. Και συνεχίζουμε να κοιτάμε μπροστά».

-Ακολουθεί τώρα ο αγώνας με τον Λεβαδειακό. Τι εικόνα έχεις για τον αντίπαλο;

«Ο Λεβαδειακός είναι μία καλή ομάδα. Αλλά δεν κοιτάω τον αντίπαλο. Κοιτάω την ομάδα μου. Να είναι όσο πιο καλή γίνεται και να πετύχει το στόχος της που είναι η νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Είπες πως το σημαντικό είναι πως εμφανίζεται ο Ολυμπιακός και ουσιαστικά όχι ο βαθμός δυναμικότητας του αντιπάλου. Θεωρείς πως ο σοβαρός Ολυμπιακός δε θα έχει πρόβλημα;

«Ο Ολυμπιακός αν είναι σοβαρός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Κοιτάει μπροστά. Και όσο να ‘ναι δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε παιχνίδι».

-Θεωρείς πως έχουν μειωθεί σημαντικά τα περιθώρια του Ολυμπιακού για βαθμολογικές απώλειες μετά την ισοπαλία με τη Δόξα;

«Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο Ολυμπιακός».

-Σιγά-σιγά παιδιά απ’ τις Ακαδημίες παίρνουν χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα. Η διοίκηση δίνει βάρος στην αξιοποίηση των Ακαδημιών. Είναι προς την σωστή κατεύθυνση αυτή η επιλογή της διοίκησης του Ολυμπιακού;

«Βλέπουμε πως παίζουν συχνά νεαροί παίκτες. Βλέπουμε πως δίνονται ευκαιρίες στον Ολυμπιακό. Μακάρι να τις αρπάξουμε απ’ τα «μαλλιά» και κάθε παίκτης να καθιερωθεί στην ομάδα».

-Είστε το καλύτερο παράδειγμα για τα πιτσιρίκια των Ακαδημιών;

«Είμαστε παράδειγμα. Αλλά δε σταματάμε εδώ. Κοιτάμε τη δουλειά μας και να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης