Στην αποκάλυψη ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τον Άρη προχώρησε ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την προτίμησή του να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού.

«Δεν θα συνεχίσω την καριέρα μου στη Θεσσαλονίκη. Όμως μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα ανήκω στον Άρη και δεν πρόκειται να κάνω τίποτε λιγότερο από αυτό που κάνω μέχρι σήμερα για να προσφέρω στην ομάδα», είπε ο Έλληνας γκολκίπερ, μιλώντας στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τη Εθνική και τη συμμετοχή της στο EURO 2012, ο Μιχάλης Σηφάκης είπε ότι: «Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να πραγματοποιήσουμε την ίδια πορεία με το 2004. Παίζουμε σε έναν όμιλο που δεν υπάρχει φαβορί. Και οι τέσσερις ομάδες έχουν ίδιες πιθανότητες για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στόχος είναι να είμαστε στις δύο πρώτες θέσεις και νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Αναφερόμενος στην προσπάθεια για την συμμετοχή του Άρη στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, τόνισε: «Δεν είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά από τις δικές μας επιτυχίες. Θέλουμε συνδυασμό αποτελεσμάτων. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κυνηγήσουμε τους βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης