Tην άποψή του ότι ο Σεμπαστιάν Λέτο δεν θα αποφύγει την χειρουργική επέμβαση εξέφρασε ο πρώην φυσιοθεραπευτής του Παναθηναϊκού, Ανδρέας Στάμου, καθώς, όπως επισήμανε, έχει μελετήσει ενδελεχώς το πρόβλημα του Αργεντινού άσου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3:

«Η ισοκίνηση είναι μια σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν ξέρουν στην Ελλάδα την ισοκίνηση. Ο Παναθηναϊκός έφερε την ισοκίνηση στην Ελλάδα. Αν πούμε από την αρχή πως ήταν χονδροπάθεια θα έπρεπε να μην παίξει για δυο εβδομάδες, οπότε δεν είναι αυτό. Αν είναι οστικό οίδημα, σημαίνει πως είναι κοντά στο γόνατο και σημαίνει πως δεν έπρεπε να πατάει το πόδι και να κυκλοφορούσε με πατερίτσες. Η αγωγή είναι αυτή. Έπρεπε να μην πατάει το πόδι καθόλου κάτω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το πώς δημιουργήθηκε το οστικό οίδημα: «Εγώ πιστεύω πως εκεί είναι η αλήθεια. Δεν νομίζω πως λόγω κούρασης ή χτυπήματος δημιουργήθηκε το οστικό οίδημα. Και συντηρητικά να το πάει τώρα, είμαι σίγουρος πως θα κάνει χειρουργείο στο τέλος. Το κάθε πρόβλημα που ακούγεται έχει την λύση του και δεν έχει γίνει τίποτα από όλα αυτά. Η αποκατάσταση ήταν λάθος».

Για τον λόγο που δεν δημοσιοποιήθηκε το πρόβλημα του Λέτο από την ΠΑΕ:
«Εγώ πιστεύω πως ακούγονται λάθη για να καλύπτουν λάθη. Στο τέλος θα γίνει μπέρδεμα και στο τέλος θα οδηγηθεί το θέμα στην επέμβαση, και δεν είναι παίξε γέλασε μια τέτοια επέμβαση. Η χονδροπάθεια ξεκινάει συντηρητικά. Οδηγούμαστε στο συμπέρασμα πως κάποιοι έχουν κάνει λάθος. Δεν είναι κακό να παραχθούν το λάθος τους. Όταν μιλάμε για παίκτη τότε πρέπει να τον προστατεύσεις».

Για τον χρόνο αποθεραπείας του Λέτο και αν υποβληθεί σε επέμβαση: «Αν γίνει επέμβαση τότε θα χρειαστούν παραπάνω από 3 μήνες. Αποκλείεται να τον πουλήσει ο Παναθηναϊκός. Το οστικό οίδημα είναι μια βόμβα, δύσκολα το πειράζεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν λένε τι έχει πάθει και επικαλούνται το ιατρικό απόρρητο. Τραυματίστηκε ο Όουεν και έλεγαν ότι συνέβη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης