Ο Τραϊανός Δέλλας χαρακτήρισε σημαντική την νίκη επί του Πανιωνίου, δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια, αλλά ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά.

«Νομίζω ότι κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θέλαμε να κλείσουμε το μήνα με ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί προσπάθησαν πολύ να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που είχαμε πει απέναντι σε μία καλή και οργανωμένη ομάδα. Αυτό έχει να κάνει με τον προπονητή της, που έχει δουλέψει και έχει καταφέρει να την έχει ψηλά στον πίνακα» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Περιστεριωτών, προσθέτοντας: «Ήταν σημαντικό βαθμολογικά και ψυχολογικά και θα μπορούσα να χωρίσω το παιχνίδι σε τέσσερα κομμάτια. Μέχρι το 25′ ήμασταν καλύτεροι, μετά ο Πανιώνιος ισορρόπησε, στη συνέχεια βγήκε καλύτερα και μετά το 65’-70’ είχαμε τα ηνία του παιχνιδιού. Θα μπορούσαν και οι δύο ομάδες να βάλουν ένα γκολ και εμείς σίγουρα ένα γκολ παραπάνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, επισήμανε: «Θα κρατήσουμε την προσπάθεια και φυσικά τους τρεις βαθμούς που τους χρειαζόμαστε για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις και να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε. Θα δουλέψουμε το διάστημα που έχουμε στις γιορτές για να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Όπως έχω πει, ακόμα δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ενίσχυσης τον Ιανουάριο, εξήγησε: «Δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση με τη διοίκηση ακόμα. Σίγουρα, πάντως, θέλουμε καλύτερους παίκτες από αυτούς που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ. Δεν μου αρέσει, ωστόσο, να μιλάω για μεταγραφές. Αυτοί που με ενδιαφέρουν είναι τα παιδιά που βρίσκονται εδώ και προσπαθούν να βελτιώσουν την κατάσταση. Έχουμε θέματα ως ομάδα. Τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν μας επέτρεψαν να βελτιώσουμε πράγματα που θέλαμε. Στη διακοπή δεν έχουμε και πολύ χρόνο, ο χρόνος είναι πολύτιμος και χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια στο θέμα συγκέντρωσης και στο τι ζητάμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης