Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση έφτασε… Απόψε το βράδυ στο Παρίσι ανοίγει η αυλαία του Euro 2016, το οποίο θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας τον επόμενο μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι μας λοιπόν οι λάτρεις της στρογγυλής θεάς έχουμε «rendez-vous» απόψε στις 22.00, όταν και θα γίνει η σέντρα του εναρκτήριου αγώνα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Γαλλία εναντίον Ρουμανίας ή «τρικολόρ» εναντίον «τρικολόρι» (σ.σ.: μόλις χθες το πληροφορήθηκα ότι το συγκεκριμένο προσωνύμιο ακολουθεί και τους Βαλκάνιους).

Όπως οι περισσότερες πρεμιέρες έτσι και αυτή φρονούμε ότι θα κρύβει αρκετό άγχος για το φαβορί που εν προκειμένω είναι το συγκρότημα του Ντεσάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Άνχελ Ιορντανέσκου (ναι είναι ο πρώην ομοσπονδιακός μας προπονητής) δεν πρόκειται ν’ ανοιχτεί. Όπως σε όλους τους αγώνες τους έτσι και απόψε θα κοιτάξει πρωτίστως τα μετόπισθέν της, καθώς ξέρει ότι οι οικοδεσπότες, έστω και χωρίς τον Μπενζεμά, είναι «φωτιά» από τη μέση και μπροστά.

Με δεδομένο λοιπόν το άγχος που φρονούμε ότι θα έχουν οι «τρικολόρ» και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι θα φροντίσουν να είναι αρκετά προσεκτικοί στην άμυνα, φρονούμε ότι το πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην αναδείξει νικητή.

Οπότε το κύρια μας σημεία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης θα είναι το Χ ημίχρονο-1 τελικό στον αγώνα της πρεμιέρας και το 1&under.

Από εκεί και πέρα το under έχει πιθανότητες, ενώ για τους κυνηγούς των σκορ το 1-0 και το 2-0 μας κάνουν «κλικ».

Πάντως πλην των προαναφερθέντων προβλέψεων θα ρίξουμε και ένα fun bet.

Πιο συγκεκριμένα θα ποντάρουμε στο να υπάρξει αποβολή με κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι, καθώς οι Ρουμάνοι θα παίξουν φουλ αμυντικά τους Γάλλους και ως εκ τούτου είναι αρκετά πιθανό η κίτρινη κάρτα να βγει αρκετές φορές από το τσεπάκι του διαιτητή.

Και αν είμαστε τυχεροί η κίτρινη μπορεί να αλλάξει χρώμα και να γίνει στη διάρκεια του ματς… κόκκινη, επαληθεύοντας την πρόβλεψή μας.

ΚΩΔΙΚΟΣ 500: ΓΑΛΛΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ-1 ΤΕΛΙΚΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.45
1&UNDER ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45

ΣΚΟΡΑΚΙΑ: 1-0 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.20
2-0 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.15

1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.10

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης