Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης, ως είθισται άλλωστε, ανακοίνωσε μία ημέρα νωρίτερα την αποστολή της ομάδας του, ενόψει του επόμενου αγώνα της στη Super League.

Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός των Περιστεριωτών γνωστοποίησε τους «εκλεκτούς» του για το σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με την Δόξα Δράμας, μεταξύ των οποίων, δεν βρίσκονται τα ονόματα των Ιτάνζ, Καραμάνου, Σφακιανάκη και Φυτανίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο πρώτοι έμειναν εκτός αποστολής, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, ενώ οι υπόλοιποι διότι είναι τιμωρημένοι.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου: Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Νάστος, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Τόμας, Ζουέλα, Επστάιν, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Μπάλλας, Καραγκούνης, Μπρίτο, Γκαρσία, Τάτος και Οικονόμου.

Η ομάδα θα ολοκληρώσει αύριο το απόγευμα την προετοιμασία της και αμέσως μετά οι 18 παίκτες θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ ο Καραμάνος πέρασε με επιτυχία το τεστ με την επίβλεψη του προπονητή αποκατάστασης Σωτήρη Κακαργιά και αύριο θα μπει στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Ιτάνζ θα προπονηθεί αύριο νωρίτερα από την υπόλοιπη ομάδα υπό τον προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Μαλλιαρίτση και την Κυριακή θα ενσωματωθεί πλήρως.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης