Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στο αγγλικό ποδόσφαιρο η είδηση ότι ο Στίλιαν Πετρόφ πάσχει από οξείας μορφής λευχαιμία.

Ο Βούλγαρος αρχηγός των «χωριατών» αγωνίστηκε κανονικά το περασμένο Σάββατο απέναντι στην Άρσεναλ, ωστόσο μετά το τέλος του παιχνιδιού ανέβασε υψηλό πυρετό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο ο Πετρόφ υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις, οι οποίες αποκάλυψαν το πρόβλημα, που ανακοινώθηκε σήμερα από την ομάδα του Μπέρμιγχαμ.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές το προσεχές διάστημα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Άστον Βίλα, που ζητά από όλους να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή του 32χρονου ποδοσφαιριστή, στον οποίο εκφράζει την ολόθερμη συμπαράστασή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου: «Η διοίκηση της Βίλα ανακοινώνει ότι ο αρχηγός μας, Στίλιαν Πετρόφ, πάσχει από οξεία λευχαιμία. Ο Στίλιαν ανέβασε πυρετό μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ, το περασμένο Σάββατο και τον εξέτασε ο δρ. Ίαν ΜακΓκίνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διάγνωση από τους γιατρούς γνωστοποιήθηκε την Παρασκευή. Περιμένουμε νεότερα από την κατάστασή του και θα παρέχουμε στήριξη στον παίκτη και την οικογένειά του. Για οποιαδήποτε νέα πληροφορία, θα υπάρξει ενημέρωση».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης