Με το «τρίποντο» της νίκης… απέδρασε από την Τρίπολη ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα επικράτησε με 2-0 του τοπικού Αστέρα, αποδεικνύοντας για ακόμη ένα ματς ότι όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο ξεχνάει το διοικητικά προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο.

Τα γκολ των «πράσινων» πέτυχαν οι  Κλέιτον (58’) και Χριστοδουλόπουλος (90’).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις παίχτηκε στα πρώτα 45 λεπτά, με το «τριφύλλι» να είναι καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ημιχρόνου.

Οι «πράσινοι» δεν δημιούργησαν τη μεγάλη ευκαιρία, εάν εξαιρέσει κανείς την φάση του 8ου λεπτού, όταν ο Μπαντής με έγκαιρη έξοδο πρόλαβε να μπλοκάρει την μπάλα, πριν τη στείλει στα δίχτυα ο Μαρίνος.

Οι γηπεδούχοι στο διάστημα αυτό ήταν υποτονικοί και δεν ανησύχησαν ούτε μία φορά την εστία του Καρνέζη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 32΄ ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Περόνε στην περιοχή, αλλά δεν είχαν δίκιο, καθώς η τηλεοπτική κάμερα έδειξε πως δεν υπήρξε παράβαση.

Αν και ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε καλύτερα το δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που προηγήθηκε στο 58΄ με το σουτ του Κλέιτον μέσα από την περιοχή, μετά από ατομική προσπάθεια του Βραζιλιάνου.

Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην επίθεση για να ισοφαρίσουν, ωστόσο δεν ανησύχησαν την εστία του Καρνέζη.

Μάλιστα η ομάδα του Φερέιρα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του ματς με γκολ του Χριστοδουλόπουλου έκανε το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Κίτρινες: Φρανκού – Μαρίνος, Βιτόλο, Κλέιτον

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπουρής, Πιπίνης, Αλβαρες (76΄ Σολάκης), Πουλίδο, Χουανίτο, Ουσέρο, Φρανκού (46΄ Ροτζέριο), Ράγιος, Περόνε, Ναβάρο (79΄ Μπρέσκα)

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Μαρίνος (60΄ Μαυρίας), Νίνης (75΄ Φουρλάνος), Χριστοδουλόπουλος, Βιτόλο, Πετρόπουλος, Σπυρόπουλος, Κλέιτον (60΄ Καραγκούνης)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης