Πρόβλημα με τον Μίσελ προέκυψε στη σημερινή προπόνηση του Άρη. Ο Βραζιλιάνος αριστεροπόδαρος αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί.

Η κατάσταση του παίκτη θα επανεκτιμηθεί την Τετάρτη, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του από το φιλικό του Σαββάτου (25/2) με τη Λίτεξ Λόβετς, όπως και των Γιαννιώτα, Καστίγιο που θα μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δέκα ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνάντηση Αθανασιάδη με τους αρχηγούς

Από εκεί και πέρα, εκ του σύνεγγυς επαφή στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης είχαν σήμερα οι Ρικάρντο Φατί, Μιχάλης Σηφάκης, Νίκος Λαζαρίδης με τον Θανάση Αθανασιάδη.

Αντικείμενο της συζήτησης του προέδρου των «κίτρινων» με τους αρχηγούς της ομάδας αποτέλεσαν τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας και το πώς θα ανταποκριθεί αυτή στις υποχρεώσεις της προς τους παίκτες, με βάσεις τις δεσμεύσεις που παρασχέθηκαν στους τελευταίους προ ημερών, ύστερα από την αποχή που έκαναν από τις προπονήσεις.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου μετέφερε συνοπτικά το οικονομικό πλάνο που θα αναλυθεί αύριο στην έκτακτη γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Άρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο Αθανασιάδης ζήτησε λίγο χρόνο και υπομονή από τους ποδοσφαιριστές να τελειώσει αυτή η διαδικασία, από την οποία ευελπιστεί πως θα δοθούν λύσεις στο οικονομικό αδιέξοδο του συλλόγου.

Οι ποδοσφαιριστές δεσμεύτηκαν να μεταφέρουν στους συμπαίκτες τους όσα άκουσαν. Παράλληλα, κατέστησαν σαφές στον πρόεδρο του Άρη την ανάγκη να υπάρξει οικονομική τακτοποίησή τους, ώστε να είναι αφοσιωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης