Ο ΑΠΟΕΛ έχει αποδείξει στην εφετινή του πορεία ότι μπορεί να κάνει τις υπερβάσεις. Η κυπριακή ομάδα ηττήθηκε 0-1 από την Άντερλεχτ στο ΓΣΠ της Λευκωσίας και, πλέον, την επόμενη εβδομάδα θα πάει για τη νίκη στο Βέλγιο, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa League. Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Κύπρου, Τόμας Κρίστιανσεν, δήλωσε μετά το ματς έτοιμος για τη μάχη της πρόκρισης.

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες ειδικά στο κέντρο. Με τον τρόπο που έπαιζαν, με πρώτη πάσα και κυκλοφορία της μπάλας, ήταν δύσκολο για εμάς να αμυνθούμε. Πρέπει να τα δώσουμε όλα στον επαναληπτικό. Πρέπει να σκοράρουμε εκεί και να κερδίσουμε. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε» τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, αλλά δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες. Παίξαμε με μια ομάδα με πολλή εμπειρία και ποιότητα. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ήταν καλύτερα, είχαμε ευκαιρίες και η ομάδα πίστεψε στο αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Aν επηρέασαν οι απουσίες: «Συνήθως, όταν απουσιάζουν κάποιοι παίκτες και έρχεται μια ήττα, κάποιοι λένε πως οι παίκτες που έλειπαν είναι οι καλύτεροι. Όμως, δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου, έκαναν ό,τι μπορούσαν».

Αν πιστεύει όπως πίστευε πριν από την ήττα: «Θα πάμε εκεί πιστεύοντας ότι μπορούμε να το ανατρέψουμε. Το δείξαμε ξανά ότι μπορούμε να το κάνουμε, όπως και με τον Ολυμπιακό. Έχουμε έναν αντίπαλο με μεγάλη ιστορία στην Ευρώπη και με ποιότητα όμως εμείς πιστεύουμε και ποτέ δεν τα παρατάμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: Ηττήθηκε με 1-0 στον πρώτο του αγώνα με την Άντερλεχτ ο ΑΠΟΕΛ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης