Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της εθνικής υδατοσφαίρισης των ανδρών απέναντι στο Μαυροβούνιο, παρά την ήττα με 8-7, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Ντράγκαν Άντριτς.
 
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός στάθηκε στη σαφώς βελτιωμένη εικόνα που είχε τα ξημερώματα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα του στο προολυμπιακό με τη Ρουμανία, και τόνισε ότι, με ανάλογη απόδοση, η ελληνική ομάδα θα νικήσει τα ξημερώματα της Πέμπτης τη Γερμανία και θα κάνει το αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

«Η ομάδα έδειξε ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο απ’ ό,τι στο παιχνίδι με τη Ρουμανία. Παίξαμε με ηρεμία, αυτοσυγκέντρωση και καθαρό μυαλό και με όπλο την εξαιρετική μας άμυνα καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Έτσι ήμασταν κοντά στο σκορ και, αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στον παίκτη παραπάνω, τώρα θα μιλάγαμε για μία σπουδαία νίκη.
 
Διεκδικήσαμε μέχρι τέλος το παιχνίδι και χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε την ισοπαλία στο τέλος, με το χαμένο σουτ του Μουρίκη σε παίκτη παραπάνω» επεσήμανε ο Σέρβος ομοσπονδιακός και κατέληξε: «Αύριο, εάν παίξουμε όπως σήμερα, νομίζω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από τη Γερμανία, αρκεί να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Θέλουμε τη νίκη και θα τα καταφέρουμε, καθώς και τη διαφορά των δύο γκολ που θα μας δώσει τη δεύτερη θέση (σ.σ. του ομίλου)».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης