«Άθλο» χαρακτήρισε τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του ΟΦΗ ο Νίκος Αναστόπουλος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3». Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το απαιτητικό πρόγραμμα της ομάδας του, λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον νέο στόχο των Κρητικών, που δεν είναι άλλος από το Κύπελλο.

«Η πορεία μας είναι άθλος. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύαμε ήταν πολύ δύσκολες λόγω των μπαράζ και της προετοιμασίας. Στο πρωτάθλημα πάμε πολύ καλά, ενώ και στο Κύπελλο πήραμε μια μεγάλη πρόκριση» είπε αρχικά για να προσθέσει: «Με λίγη τύχη στην κλήρωση μπορείς να πας ψηλά στο Κύπελλο. Όνειρα έχουμε και δικαιούμαστε να έχουμε. Πάμε βήμα-βήμα και στο τέλος θα δούμε τι κάναμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για την οικονομική κατάσταση της ομάδας, απάντησε: «Μετά τον υποβιβασμό, είχαμε οικονομικά προβλήματα. Το πιο σημαντικό είναι σαν προπονητής να διαχειρίζεσαι και άλλα πράγματα, όχι μόνο την προπόνηση. Τα παιδιά μπαίνουν και παίζουν, αφήνοντας τα προβλήματα έξω από το γήπεδο».

Για το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Πανσερραϊκό, επεσήμανε: «Έχουμε τον πρώτο λόγο, αν είμαστε σοβαροί. Θα είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ιστορία. Είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα».

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης