Με 5-0 έπρεπε να νικάει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με το «τριφύλλι».

Ο τεχνικός των Ηπειρωτών, παράλληλα, υποστήριξε ότι περιμένει να γυρίσει το κουμπί η… Παναγιά, προκειμένου η ομάδα του να αρχίσει να νικάει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Έτσι όπως θέλω να παίζει η ομάδα και θέλουν και τα παιδιά. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο να κάνουμε οικονομία δυνάμεων. Είπα στα παιδιά στο ημίχρονο ότι, από τη στιγμή που δεν βάλαμε γκολ, τα πράγματα θα γινόντουσαν πιο δύσκολα στο δεύτερο μέρος, γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, που, αν έβρισκε μια ευκαιρία, θα την τελείωνε. Μέσα στις 15 μέρες η προσπάθεια που έχουμε κάνει είναι καταπληκτική. Μόνο θετικά μηνύματα και μόνο συγχαρητήρια αξίζουν σε αυτά τα παιδιά. Δεν μας βοηθάει και το γήπεδο, είναι τροχοπέδη.

Είναι θέμα να γυρίσει η Παναγιά το κουμπί. Τύχη δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Δουλεύεις, παίρνεις, δίνεις και γίνεται. Εκτός από αυτόν τον κόσμο, ο οποίος έρχεται και βοηθάει την ομάδα και όταν βρίζει ακόμα, είναι για καλό μας να κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε εδώ. Κοιτάξτε να ενωθείτε όλοι. Γίνετε ένα και αυτή η ομάδα θα διεκδικεί το ΟΥΕΦΑ κάθε χρόνο.

Η δική μου δουλειά ήταν να φτιάξω τα αποδυτήρια. Γιατί αυτά τα παιδιά θέλουν. Το αποτέλεσμα θα έρθει. Υπάρχει πολύ μεγάλη προσπάθεια και αγάπη στα αποδυτήρια, στο τέλος θα μας τα δώσει η Παναγιά ό,τι και να κάνουν οι γύρω-γύρω. Το πρόβλημα δεν είναι οι άλλοι, είμαστε εμείς. Ούτε μεταγραφές χρειάζεται η ομάδα ούτε τίποτα. Ήρθε ο πρόεδρος πριν το ματς και είπε να ανακοινώσω πριμ και του είπα μην το κάνεις αυτό. Δεν παίζουν τα χρήματα ποδόσφαιρο. Δεν υπήρχε ομάδα πριν. Ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε. Ένα 5-0 έγινε 0-1 στο δεύτερο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κύριος Φερέιρα μίλησε για σεβασμό στους ποδοσφαιριστές, τον κόσμο και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, εσείς θέλατε να γίνει το ματς;

«Από τη στιγμή που αποφάσισε ο διαιτητής να γίνει το παιχνίδι, έπρεπε να παίξουμε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουμε εμείς εδώ. Θα έρθει μια ομάδα και θα παίξει μια φορά. Και να φτιάξουμε και να οργανώσουμε. Με ακούσατε να τα έχω δικαιολογία. Και βέβαια είναι ακατάλληλο και βέβαια είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε και να δώσουμε. Γιατί να έρθει ο κόσμος να μας δει με -1 και -2. Για αυτό και είπε ότι, είτε μας βρίζει είτε μας επευφημεί, είναι εδώ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης