Την πρώτη του νίκη με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «Άγιαξ» της Ηπείρου επικράτησε δύσκολα με 1-0 του Παναιτωλικού στους Ζωσιμάδες, παίρνοντας έτσι βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Το γκολ που έκρινε τη παιχνίδι και χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στους γηπεδούχους πέτυχε ο Βίλα στο 71ο λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αγρινιώτες αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σιόντη στο 55′.

Ο αγώνας

Φτωχό σε θέαμα και καλές φάσεις ήταν το πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Μοναδική καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήταν αυτή του 19ου λεπτού, όταν ο Ρότσα σεντράρε, ο Καμαρά κέρδισε την κεφαλιά, αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Κηπουρού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χωρίς ευκαιρίες κύλησαν και τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΣ είχε την αριθμητική υπεροχή από το 55ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Σιόντης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

Για να φτάσουμε στο 71ο λεπτό όταν και ήρθε η… λύτρωση για τους γηπεδούχους. Οι Γιαννιώτες κέρδισαν φάουλ σε καλή θέση και ο Ντε Βινσέντι το εκτέλεσε, με την μπάλα να κοντράρει στο τείχος και να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Τζενάμο.

Ο Βίλα εντούτοις στάθηκε τυχερός, και κερδίζοντας την μπάλα μετά από αδράνεια της αντίπαλης άμυνας, έκανε το 1-0 με πλασε, χαρίζοντας στον ΠΑΣ το πολύτιμο τρίποντο.

Κίτρινες: Λιλά, Σκούφαλης, Ζαραδούκας,  Βίλα – Σιόντης, Τζενάμο, Εντζγκέλε, Ντολεζάι

Κόκκινες: Σιόντης (55′)

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης):
Κηπουρός, Πάντος, Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Ζαραδούκας (69′ Μιχαήλ), Λίλα, Ντε Βινσέντι, Σκούφαλης, Γεωργίου, Μπακαγιόκο (46′ Βίλα), Βάντερσον.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Ετζενγκουέλε, Άντι, Σιόντης, Μητρόπουλος, Γκόλιας, Ρότσα (78′ Μπουμάλ), Ονουάτσι, , Θεοδωρίδης (56′ Χαριστέας), Καμαρά.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης