Τη σύναψη χορηγίας με την εταιρεία «ECOSENSE ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ» μέχρι το 2013 ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αυτή η συμφωνία είναι άκρως ικανοποιητική για τον «δικέφαλο» του Βορρά, δεδομένης της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη σύναψη νέας επιχειρηματικής συνεργασίας με την εταιρεία ”ECOSENSE ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ”, η οποία αφορά στην ανάδειξη της εταιρείας σε ”Χορηγό” της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τρέχουσα (2011-2012) καθώς και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2012-2013).

Η ”ECOSENSE VERVERIDIS” είναι μια δυναμική και φρέσκια εταιρεία με αντικείμενο την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών και προϊόντων που σχετίζονται με τη διαχείριση της ενέργειας και του νερού στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο.

Η αποστολή της ”ECOSENSE” είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών και προϊόντων σχετικά με νέα “πράσινα” συστήματα θέρμανσης, δροσισμού, διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας και νερού στους οικιακούς και τους επαγγελματικούς χώρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Κουβαλώντας” μια κληρονομιά 25 ετών στους τομείς της θέρμανσης και των υδραυλικών, οραματίζεται και υλοποιεί τις ιδανικές λύσεις σε όλους εκείνους για τους οποίους η επιλογή ενός συστήματος θέρμανσης ή δροσισμού είναι ζήτημα οικονομίας χρημάτων, προστασίας του περιβάλλοντος, ασφάλειας αλλά και αισθητικής.

Η έδρα της βρίσκεται στη Γ. Παπανικολάου 22 στα Πεύκα (Ρετζίκι) Θεσσαλονίκης, όπου φιλοξενούνται τα γραφεία, η έκθεση και η αποθήκη» ανέφερε η ανακοίνωση του «δικέφαλου» του Βορρά.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης