Στην αποστολή της ΑΕΚ, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός δράσης για έξι μήνες, συμπεριελήφθη ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν.

Ο Ισλανδός επιθετικός, ο οποίος στο ντέρμπι της 15ης Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι (κάταγμα κνήμης-περόνης), κρίθηκε ότι είναι έτοιμος από κάθε άποψη κι έτσι ο Νίκος Κωστένογλου τον συμπεριέλαβε στους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με τη Δόξα Δράμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, η «Ένωση» θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες απέναντι στους «μαυραετούς», καθώς δεν ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη οι τιμωρημένοι Μάκος και Καφές, οι τραυματίες Κοντοές, Σιαλμάς και Ρίκκα κι ο ανέτοιμος Δέλλας (οι προαναφερθέντες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση).

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Τσίτας, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γκούντγιονσεν, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Φούντας.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης